homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema absorbtie anticonceptionale?

#1 2008-04-26 09:30:48

bii
New member
Inregistrat: 2008-01-30

problema absorbtie anticonceptionale?

sa va spun problema mea.iau yasmine de vreo 5 luni,le iau la ora care trebuie,nu am probleme.sambata trecuta am facut sex si putin probabil sa fi ejaculat in mine.era prima saptamana de luat pilule dupa pauza de 7 zile.aseara,vineri,mi-am luat pilulla la ora care trebuia.ora 22 00.era a 7-a pastila de la ultimul contact sexual deci.insa la 22.15 am fst la toaleta,am avut un skun normal,dupa kre am avut un skun moale,pe kre ma fortam sal dau afara ,pt ca mancasem numai fructe verzi si ma cam deranajase la stomac.mi-e frica ca pilula de aseara nu s-a absorbit.credeti k sa absorbit?exista vreun risc de sarcina pt faptul ca pasila luata de la o saptamana de la actul sexual nu s-a absorbit?azi dimineata m-am gandit la acst lucru si am mai luat o piluala,pe la ora 9,deci cam la 11 ore distanta de aseara,k un inlocuitor pt pilula care probabil aseara nu s-a abosrbit.va rog sa imi spuenti parerea voastra,pt ca sunt cam speriata,desi nu prea cred ca am motive de ingrijorare.multumesc

#2 2008-04-26 09:56:02

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: problema absorbtie anticonceptionale?

dak ai luat o alta pastiluta k inlocuitor nu ai de ce sa-ti faci probleme.referitor la celalta kestie,nu stiu ce sa-ti raspund.asteapta sa intre fetele noastre si cu siguranta iti vor raspunde el cum trebuie

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3 2008-04-26 10:06:10

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

se absorbise pilula aia nu era nevoie sa iei alta in loc nu este risc de sarcina! doar sa nu uiti sa iei luna asta 21 de pastile!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-04-28 19:00:52

bii
New member
Inregistrat: 2008-01-30

multumesc de raspunsuri.evilpink te referi la faptul k trebuie sa respect regula de 21 de zile de luat pilulele?deci o sa iau in total 22 de pilule.imi voi mai cumpara o noua folie de yasmin,k sa iau o piluala pt ce-a dea 21 zi.

#5 2008-04-28 19:07:42

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

da...la asta se referea evil...si e f bine daca faci asa smile

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.