homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am o problema...si una chiar mare!

#1 2008-04-28 20:11:37

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Am o problema...si una chiar mare!

Samb am fct sex cu iubitul meu si...la un moment dat el a impins`o mai tare [ de 2ori] si dp c e s'a terminat partida a inceput sa ma doara ovarele si in zona dintre ele.A2a zi , am fos` la gratar si am fos` pe "camp" sa fac pipi si cand m'am sters am vzt ceva maro pe servetel + ca aveam o durere enervanta de ovare.
i`am zis mamei iubitului meu [ care e doctor de fam ] si m`a apasat in zona aia si mi'a zis ca trb sa merg la control neaparat .
Astazi am fos` la baitza si aveam pe chilot ceva maro neutral

E grav tare? sad Mi'am inc viata sex de 1 an si nu am fos` niciodata la un control , iar in ult timp tot aveam probleme cu cistita

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-04-28 20:12:26)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#2 2008-04-28 20:15:21

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Am o problema...si una chiar mare!

Pai mergi la control, asa cum ti s-a zis...pare a fi vorba de o inflamatie pelvina...nu cred ca e grav tare insa, e nevoie sa mergi la medic

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.