|
Nu esti logat.
Am o problema...si una chiar mare!#1 2008-04-28 20:11:37
Am o problema...si una chiar mare!Samb am fct sex cu iubitul meu si...la un moment dat el a impins`o mai tare [ de 2ori] si dp c e s'a terminat partida a inceput sa ma doara ovarele si in zona dintre ele.A2a zi , am fos` la gratar si am fos` pe "camp" sa fac pipi si cand m'am sters am vzt ceva maro pe servetel + ca aveam o durere enervanta de ovare. Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-04-28 20:12:26) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #2 2008-04-28 20:15:21
Re: Am o problema...si una chiar mare!Pai mergi la control, asa cum ti s-a zis...pare a fi vorba de o inflamatie pelvina...nu cred ca e grav tare insa, e nevoie sa mergi la medic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|