|
Nu esti logat.
Numai al meu e asha?-8#134 2008-02-18 14:14:11
Re: Numai al meu e asha?pai eu i-am spus ca il parasesc,dar sincer nici nu mai stiu din ce tampenie,o nimica toata iti dai seama,ca asa sunt eu fac din tantar armasar .Si am regretat apoi pt ca i-a fost tot rau mai multe zile.Parca era pe alta planeta.Si in criza aia nici nu mai putea respira,am vrut sa chem salvarea,vai ce spaima am tras,dar am meritat-o din plin .Bine ca si-a revenit ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #135 2008-04-24 19:37:26
Re: Numai al meu e asha?
salutare fetele...cand scriam prima data la acest subiect aveam 3 luni, iata ca a trecut un an de cand m-am mutat cu prietenul meu, dar eu sunt in aceeasi situatie. Ne certam de la nimikuri, de la curatenie, faptul ca nu ma ajuta, ca nu face nimik...chestii d`astea. Offline #136 2008-04-24 22:43:35
Re: Numai al meu e asha?ooof,eu nu vreau sa te sperii sau asa...dar cu asa un baiat n-o sa te intelegi in casnicie... dak nu aduna dupa el,nu vrea sa faca curat si mai ales nu te ajuta... fa-ti filmul cum va fi cand veti avea copii... ori se schimba,ori va despartiti...parerea mea i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #137 2008-04-24 22:53:55
Re: Numai al meu e asha?asa este,cum il educi asa il ai! ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #138 2008-04-25 00:26:49
Re: Numai al meu e asha?la curatenie nush cum e a meu...da in bucatarie...ma ajuta tot tp...adika eu ii zic...curata aia...spala vasele...spala aia...si face... Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-04-25 00:31:57) Publicitateloading...
#139 2008-04-25 09:30:34
Re: Numai al meu e asha?si io am probl cu el in ce priveste curatenia, se dezbraca si descalta pe unde apuca ... dar dc'i zic sa stranga executa si nu cometeaza .... la bucatarie, cand gateste (60% din cazuri) eu spal vasele in urma lui .... cand gatesc eu , el sta tolonit la tv ... deocamdata singura realizare a fost sa'l dezvatz sa mai fumeze in camera, se duce la geamul de la bucatarie Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #140 2008-04-25 09:43:15
Re: Numai al meu e asha?pai sa vedem el spala cada,chiuvetele,da cu mopul,da cu aspiratorul, eu sterg paraful,vasele eu le spal in timpul saptamanii sambata si duminica el.mancare facem impreuna cand vin dupa el d ela facultate ma steapta cu papa .gateste mai bine decat mine si e si ami ordonat e si militar se explica faza cu ordinea .isi pune lucrurile la locul lor calca singur ce are de calcat la mine situatia e invers am impresia ca el face prea multe si eu mai nimic dar mereu imi zice ca nu am ce sa fac in casa ca nu vrea sa isi puna nevasta sa spele cada sau mai stiu eu ce ..... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #141 2008-04-26 00:27:47
Re: Numai al meu e asha?
da skumpi si eu daca ii zic ma ajuta, dar sa ii zic mereu sa faca fiecare pas.... eram zilele astea in bucatarie si i-am zis sa vada un pic de masina de spalat si sa scoata rufele. le-a scos si le-a lasat acolo. cand le-am vazut bineinteles ca mi s-a urcat sangele in cap, mai ales ca eu faceam ceva in bucatarie, iar el SE JUCA LA CALCULATOR. si normal ca daca l-am intrebat de ce nu a pus rufele, tot el s-a suparat ca am folosit un ton urat. m-am saturat sa-i zic fiecare pas care sa-l faca. oare de ce nu poate face lucruri de la sine, ca doar are si el ochi sa vada. Offline #142 2008-04-26 16:41:23
Re: Numai al meu e asha?bre, eu m-am hotarat inca daca topicul asta ma face sa plang sau sa fac haz de necaz Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #143 2008-04-28 23:58:31
Re: Numai al meu e asha?corect...fiecare cu bibilica lui, dar si noi cu ale noastre...si totusi noi trcem mai multe cu vederea, prea multe chiar. vrreau si eu sa fiu miresica Offline #144 2008-04-29 10:23:57Re: Numai al meu e asha?Katami nu e neaparat asa, eu de exemplu nu l-am mai suportat si de iubit...nu stiu poate am continuat eu sa ma agat de un om care clar nu dadea 2 bani pe mine...anyway te simti k ultimul rahat atunci cand nu iti da voie in viata lui...se presupune ca deciziile in cuplu se iau in 2 nu de unu singur,nu? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #145 2008-04-29 10:32:55
Re: Numai al meu e asha?oo si noi ne mai certam, la noi e ceva de genu incepem amandoi sa plangem, frumos ne sta, cred ca daca ne-ar filma cineva s-ar p pe el de ras, da dupa aia ne impacam, daca eu plec , simt nevoia sa fiu singura, ma suna, ce fac, si alea alea, se potoleste, si apoi ne vedem de treaba.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|