homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1 2008-04-29 12:44:38

dani3lla
New member
Inregistrat: 2007-07-24

intrebare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buna.am si eu o intrebare..prietena mea vrea sa i se opreasca ciclul intr o zi ai a auzit de un medicament care poate face asta.eu i am zis k nu e prea indicat ca se poate deregla d la astfel de medicamente.totusi,exista vreun medicament?spunea ceva de progesteron..

#2 2008-04-29 12:47:08

Gily
Full member
Inregistrat: 2007-10-20

Re: intrebare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu stiu sa existe, poate doar daca ia anticonceptionale...

#3 2008-04-29 13:06:24

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

daniela...exista dar nu ti garanteaza ca nu vei avea menstra...imi pare rau dar noi pe forum nu prea facem recomandari si mai ales nu de genul asta...poate merge la medic pt anticonceptionale daca vrea sa si amane menstra...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-04-29 21:17:25

femininCuStil
New member
Inregistrat: 2008-04-28

eu auzisem ceva de vitamina k, fiind folosita si in spitale inainte de operatii, pentru a le intarzia mentra...dar nu as recomanda sa ia asa, fara acordul unui medic

#5 2008-04-29 21:20:22

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

si eu stiu tot de vitamina k, acum 2 ani cand am fost la mare a luat o prietena de-a mea ptr ca era la menstruatie, dar mai avea doar o zi si a intrebat farmacista...ea a zis ca i s-a oprit....acum, daca vrea sa faca asa, sa intrebe medicul, sau macar farmacista...

Publicitate

loading...

#6 2008-04-30 00:26:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

vitamina k nu se da fara reteta...si teoretic doar diminueaza fluxul...nu l si opreste...de la caz la caz...

happy with him...inlove with him...puss

#7 2008-04-30 22:43:22

femininCuStil
New member
Inregistrat: 2008-04-28

stiu ca se da si fara reteta, dar cred ca depinde de farmacita...eu sunt de parere ca orice ar trebui sa se elibereze pe baza de reteta, exceptand medicamentele "usoare", sa zicem, cum ar fi: aspirina, paracetamol, etc...in acest fel s-ar evita administrarea incorecta a pastilelor. ( apropo de asta, citeam anterior la un alt subiect ca o tanara domnisoara a cerut Yasmine de la farmacie pentru dureri de cap...)

#8 2008-04-30 22:46:13

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

din pacate farmacistele tarii noastre se cred doctori

#9 2008-04-30 22:54:43

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

cinthya a scris:

si eu stiu tot de vitamina k, acum 2 ani cand am fost la mare a luat o prietena de-a mea ptr ca era la menstruatie, dar mai avea doar o zi si a intrebat farmacista...ea a zis ca i s-a oprit....acum, daca vrea sa faca asa, sa intrebe medicul, sau macar farmacista...

eu am luat vitamina K...dar nu mi s-a oprit de tot...doar s-a diminuat ciclul...s-a terminat mai repede...dar ce era de eliminat tot s-a eliminat.
Eu l-am luat la sfatul doctoritei ginecolog si a celei de familie....mi-au dat de la farmacie fara reteta...in schimb nu as recomanda la alte fete sa ia vitamina K...eu de luna urmatoare am inceput sa am hemoragii (nu stiu daca a fost de vina vitamina K, chisturile de pe ovare sau faptul ca am oprit Yasmin....dar doctoressa a zis ca si vitamina K a dereglat ceva pe acolo...chiar daca a fost recomandata de doctorita).

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.