|
Nu esti logat.
Buna.Hristos a inviat#1 2008-04-30 21:13:28
Buna.Hristos a inviatCe mai faceti fetele?:Dam venit si eu cu o intrebare.De azi incep sa iau Ac malvelon 28 sunt in a 3 zii de mestra si am o mica intrebare:Daca de azi incep ac sar putea sa am Spotting sau cum se zice ..reactii si ciclul sa dureze mai mult ..eu vreau ff mult sa ma vopsesc cat mai curand cand se termina ciclu wekendul asta,dar daca o sa ma tina mai mult sau o sa am acele scurgeri o sa se mai prinda vopseaua:(((((( mie ar trebui ciclul sa se termine vineri...si sambata as vrea sa ma vopsesc voi ce spuneti? Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #2 2008-04-30 21:14:52
Re: Buna.Hristos a inviateu zic ca poti sa te vopsesti si azi. mi se par basme astea cu "nu prinde" Offline #3 2008-04-30 21:32:48
Re: Buna.Hristos a inviatnu ca...am avut caz real langa mine mama era pe stop si chiar nu s-a prins:( de asta intreb Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #4 2008-04-30 21:54:47
Re: Buna.Hristos a inviatdeci poti Offline #5 2008-05-01 16:30:06
Re: Buna.Hristos a inviatms ms de raspuns:D....si mai am o intrebare eu cum fac cu pilulele ca am inceput sa le iau din a 3 zii cum am mai zis si la urmatoarea mestra prind si pilulele alea mici....am sa incep in prima zii de ciclu o folie noua???cu pilulele mari?? Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-01 16:38:15
Re: Buna.Hristos a inviatnu...tu duci folia pana la capat...adica si toate pilulele mici si apoi incepi alta...numai la inceput ti cont de prima zi de menstra...de acolo incolo mergi cu ele in continuu... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-05-01 16:41:02
Re: Buna.Hristos a inviatpoti sa te vopsesti stai linistita eu ma vopsesc de atatia ani de zile la par si cand eram in perioada menstruatiei m-am vopsit de foarte multe ori si a prins vopseaua......poti sa te vopsesti cand vrei tu. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|