|
Nu esti logat.
Pot sa iau anticonceptionele fara sa ma duc la medic???#1 2008-05-02 01:35:47
pot sa iau anticonceptionele fara sa ma duc la medic???As vrea si eu sa stiu dak pot sa iau anticonceptionale fara sa ma duc la medic??si dak pot sa le cumpar direct de la magazin iar farmacista sa imi spuna cum sa le iau...e indicat asa??sau trebuie neaparat sa ma duc la medic..exista reactii adverse grave?? "It takes years to build up trust, and only seconds to destroy it..." Offline #2 2008-05-02 01:43:54
Re: pot sa iau anticonceptionele fara sa ma duc la medic???pisicuta...trebuie mers la medic...ele se dau pe baza anumitor criterii si trebuie sa fi tinuta sub observatie...analize trebuiesc facute la 6 luni si apoi anual (analize de sange)...mergi linistita la un medic de planning...nu ti se face control daca de asta iti e frica...iti pune cateva intrebari si iti face eventual o ecografie...rugamintea mea e sa nu le iei de capul tau...am vazut prea multe fete/femei care au facut asta si in final au ajuns sa regrete... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-05-02 12:14:00
Re: pot sa iau anticonceptionele fara sa ma duc la medic???uff..bine,multumesc mult "It takes years to build up trust, and only seconds to destroy it..." Offline #4 2008-05-02 12:21:11
Re: pot sa iau anticonceptionele fara sa ma duc la medic???cu placere si te asteptam sa ne povestesti cum a fost happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|