|
Nu esti logat.
Help`plz:((sunt speriataa#1 2008-05-03 10:38:18
help`plz:((sunt speriataade ce am mancarimi..in zona vaginului:D..sunt speriata umpik..E adevarat am..fkt si eo k iuby meo:X..dar..akm o luna si de mai molte..ori..nu numai atunci si am fkt protejat..exista vreo sansa sa raman?eo sper sa nu..totusi a trecut aproape o luna chear nu am nici un simptom.. nu am greturi,am pofta de mankare nu sunt pofiticioasa:rodna:..nu sunt obosita nu ma doare burta nici capul..sunt la fel ca inainte..ast doar sa vad dak imi vine.manstruatia..mie tare frika mie de acele mankarimi nu stiu dar de 3 zile..nu mai skap de ieele..fac dush ..din 2 in 2 ore:(simt ka nu mai pot skapa de iele..mie frika..plzz un raspuns doresc atat:(..vam pupat Offline #2 2008-05-03 10:40:21
Re: help`plz:((sunt speriataadeci...mancarimile nu ai cum s l asociezi cu o sarcina...s poate s fie o infectie,sau candida...deci fuguta l ginecolog s iti fak o lama... Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2008-05-03 10:43:55
Re: help`plz:((sunt speriataamergi la doctor,cum spune mihaela..dupa cum descrii e posibil sa fie candida..si te rog sa scrii si tu mai romaneste ca m`am cam chinuit sa`ti citesc mesajul Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2008-05-03 10:45:27
Re: help`plz:((sunt speriataanu esti insarcinata, sarcina nu da mancarimi in zona vaginului, cel mai probabil ai facut candida, dar stai linistita nu e grav. Aproape toate avem asa ceva. Cel mai bine e sa mergi la medic, sa ia de acolo analiza de secretie.. pna una alta poti aplica crema de galbenele, sau un pic de iaurt la temp camerei Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-05-03 10:46:33) Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #5 2008-05-03 10:48:22
Re: help`plz:((sunt speriataadak esti din buc iti dau nr unui dr kre are deschis azi Sa nu te astepti sa te salut! Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-03 11:51:30
Re: help`plz:((sunt speriataa
figura esti...cum sa ma supar? f bine ca ai raspuns...si mai ales...f bine ai raspuns happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|