homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help`plz:((sunt speriataa

#1 2008-05-03 10:38:18

Alexandra00
Membru
Inregistrat: 2008-05-03

help`plz:((sunt speriataa

de ce am mancarimi..in zona vaginului:D..sunt speriata umpik..E adevarat am..fkt si eo k iuby meo:X..dar..akm o luna si de mai molte..ori..nu numai atunci si am fkt protejat..exista vreo sansa sa raman?eo sper sa nu..totusi a trecut aproape o luna chear nu am nici un simptom.. nu am greturi,am pofta de mankare nu sunt pofiticioasa:rodna:..nu sunt obosita nu ma doare burta nici capul..sunt la fel ca inainte..ast doar sa vad dak imi vine.manstruatia..mie tare frika mie de acele mankarimi nu stiu dar de 3 zile..nu mai skap de ieele..fac dush ..din 2 in 2 ore:(simt ka nu mai pot skapa de iele..mie frika..plzz un raspuns doresc atat:(..vam pupat

#2 2008-05-03 10:40:21

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: help`plz:((sunt speriataa

deci...mancarimile nu ai cum s l asociezi cu o sarcina...s poate s fie o infectie,sau candida...deci fuguta l ginecolog s iti fak o lama...
sper s nu  s supere crys k am rasp eu

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2008-05-03 10:43:55

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

mergi la doctor,cum spune mihaela..dupa cum descrii e posibil sa fie candida..si te rog sa scrii si tu mai romaneste ca m`am cam chinuit sa`ti citesc mesajul

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#4 2008-05-03 10:45:27

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

nu esti insarcinata, sarcina nu da mancarimi in zona vaginului, cel mai probabil ai facut candida, dar stai linistita nu e grav. Aproape toate avem asa ceva. smile Cel mai bine e sa mergi la medic, sa ia de acolo analiza de secretie.. pna una alta poti aplica crema de galbenele, sau un pic de iaurt la temp camerei

nu mai fa dus asa de des din 2 in 2 ore e foarte des, iti omori flora de acolo

Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-05-03 10:46:33)

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#5 2008-05-03 10:48:22

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

dak esti din buc iti dau nr unui dr kre are deschis azi

Sa nu te astepti sa te salut!

Publicitate

loading...

#6 2008-05-03 11:51:30

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

myhaela87 a scris:

deci...mancarimile nu ai cum s l asociezi cu o sarcina...s poate s fie o infectie,sau candida...deci fuguta l ginecolog s iti fak o lama...
sper s nu  s supere crys k am rasp eu

offtopic lol figura esti...cum sa ma supar? f bine ca ai raspuns...si mai ales...f bine ai raspuns big_smile

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.