|
Nu esti logat.
Soacra-3#39 2008-05-02 16:35:59
Re: soacraAne_mone la mine e cu totul alta mancare de peste. Ea are senzatia ca isi pierde baiatul, il vrea tot timpul alaturi de ea. Inca il vede un copil, nu isi da seama ca a crescut. Norocul meu este ca el e de partea mea. Este si el la fel de constient ca si mine ca ea este geloasa. Nu pot sa spun ca e asa intotdeauna insa. Mama lui are momente in care chiar cred ca ma iubeste si ma apreciaza. Face unele chestii care asta imi lasa de inteles. A avut insa si momente in care a fost tepoasa ca un arici. Sper din toata inima ca dupa discutia pe care a purtat-o cu fiu-su sa fi inteles ca gandeste absolut gresit. Si pana la urma, daca stau sa ma gandesc bine, toti ne luam zborul de langa parinti mai devreme sau mai tarziu. A mea soacra face toate rautatile astea doar pentru ca ii este foarte frica de singuratate. De un an si-a pierdut sotul si inca nu s-a obisnuit cu ideea. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #40 2008-05-02 16:39:10
Re: soacrada imi dau seama cum e, macar a ta face toate astea de teama de singuratate, a mea le facea din rautate. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #41 2008-05-02 17:09:02
Re: soacraAm 2 ani de cand mi-am cunoscut soacra si pana acum nu am nimic sa ii reproseze. Offline #42 2008-05-03 15:49:35
Re: soacra
asa e,e aceeasi situatie ca la mine,crede ca am alte interese si ca nu il iubesc cu adevarat pe fiisu,dar de fapt nu e asa. IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|