|
Nu esti logat.
Rate- se poate si asa?#1 2008-05-02 00:04:40
Rate- se poate si asa?prietenul meu vrea sa-si ia ceva de la E-mag, dar vrea sa faca plata prin rate. El este angajat momentan,si salariul acopera problemele de plata. Insa,nu are carte de munca ci un contract de colaborare. Aveti idee daca acesta din urma este suficient pentru a putea sa plateasca prin rate?poate primi adeverinta de salariu fara carte de munca? Ultima oara a fost editat de Lelaina (2008-05-02 00:08:10) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #2 2008-05-02 17:28:40
Re: Rate- se poate si asa?offtopic: eu am citit ratze la titlu si nu intelegeam care-i faza "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #3 2008-05-02 17:37:41
Re: Rate- se poate si asa?contract de colaborare = carte d munca www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #4 2008-05-02 17:43:40
Re: Rate- se poate si asa?asa stiu si eu contract de colaborare = carte d munca pt ca si mie , cand m'am angajat, mi s'a spus ca nu imi face carte de munca ci contract, dar ca este acelasi lucru si ca daca vreau vreodata rate sau chestii, nu exista nici o problema...si asa mi'a zis si prietenu meu, ca au cam disparut cartile de munca, acu sunt contractele Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #5 2008-05-02 18:08:02
Re: Rate- se poate si asa?da lelaina se poate Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-02 23:00:02
Re: Rate- se poate si asa?ms de rasp.....am rezolvat.....topic closed Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #7 2008-05-03 23:12:22
Re: Rate- se poate si asa?ma miram eu knd am acumulat atatea mesaje aici...a intrat mandrul meu sa inchida topicul... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|