|
Nu esti logat.
Cantitatea menstruatiei-2#20 2007-03-21 11:36:18
Re: Cantitatea menstruatieinu, nu se infunda trompele nici de la menstruatia abundenta nici din pricina pozitiei uterului Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2008-05-03 22:04:53
Re: Cantitatea menstruatieiAm s eu o nelamurire.eu am trecut dup exluton pe yasmin fara pauza am avut cm in prima pauza de dupa yasmin asta dupa sarcina.as vrea sa stiu daca am fost protejata de la prima pastila ,imi vine menstruatia in a 5 zi de pauza ma tine cam 3 zile si in cantitate mica e normal sunt la5 folie de yasmin. Offline #22 2008-05-04 00:22:12
Re: Cantitatea menstruatieida...esti protejata atata timp cate le administrezi corect...si ai fost protejata in continuu...de cand ai trecut la yasmin... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|