|
Nu esti logat.
Mancarimi#1 2008-05-03 12:47:34
mancarimihello.am si eu o problema.de ieri am niste mancarimi in zona genitala,la intrarea in vagin.acum fac tratament cu comprimate vaginale-colposeptine,in urma cauterizarii unei rani pecol.se poate sa fie de la ele?mi`e frica sa nu fie candida,dar de cate ori am luat antibiotice am luat si flucovim,igiena intima e ok,ma spal doar cu gel special si nu am avut nici o secretie ciudata inainte de colposeptine.mancarimile sunt suportabile si apar din cand in cand exact in zona in care se strange lichidul acela care curge in urma ovulelor.sper ca am explcat bine. mersi Offline #2 2008-05-03 12:49:22
Re: mancarimidaca nu trec trebuie sa fac o analiza de secretie Offline #3 2008-05-03 23:56:34
Re: mancarimidar candida ce simtome are?tot prurit? O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #4 2008-05-04 00:36:46
Re: mancarimimancarimi, usturimi la urinare, inflamatia labiilor, secretie modificata, durere la contact, etc... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-05-04 11:54:37
Re: mancarimipana ajung la doctor ce pot face sa nu mai am aceste mancarimi?...vad ca a aparut si o secretie ciudata.sper sa nu fie candida ca numa asta mai imi lipsea Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-04 12:24:20
Re: mancarimispalate extern cu ceai de musetel...si da te cu crema de galbenele...sau daca banii nu sunt o problema cumpara bioclin gel... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-05-04 14:08:43
Re: mancarimicu bioclin gel ma dau tot numai in exterior nu?...si inca o intrebare.din cate am inteles candida intretine rana pe col si invers,asa am citit pe aici pe forum.in conditiile in care am facut o cauterizare acum o luna exista sansa sa nu se vindece rana(asta in conditiile in care m candida)?cand am fost la control dupa doua saptamani mi`a zis medicul ca rana se vindeca foarte bine.mersi si sper ca nu va bat la cap prea tare Ultima oara a fost editat de ale_eu (2008-05-04 14:11:41) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|