homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadou :D-2

#20 2008-05-05 17:28:30

freecriss_69
Full member
De la: dambovita
Inregistrat: 2008-03-19

Re: cadou :D

ar fi bine si asa... el cand am facut 3luni mi'a luat un inel... de 14feb mi'a luat trandafir, de 1martie la fel+martisor de argint... si eu nu i'am luat niciodata nimic...

shining from heaven...

#21 2008-05-05 19:06:48

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

ideea cu sampania e foarte buna. pastreaza vinul rosu pt o noapte fierbinte, daca tot esti pe stop wink
mie mi-ar placea f mult sa mi se faca surpriza asta. si as vrea tare mult sa il surprind asa, cu vizite nocturne... si alte kestii spontane  dar... inca locuim cu parintii (fiecare) grater

#22 2008-05-05 21:24:04

freecriss_69
Full member
De la: dambovita
Inregistrat: 2008-03-19

adina si noi tot cu parintii locuim. in plus, eu stau la distanta de el si o sa trebuiasca sa plec cu ocazie de acasa si sa merg destul de mult pe jos pana la el. i'am mai facut odata o vizita de genu si a fost destul de surprins de gestul meu, dar atunci eram la el in oras. de data asta o sa fie surpriza si mai mare, sper sa nu patesc nimic pe drum:))

shining from heaven...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.