homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Legat de AC

#1 2008-05-06 09:35:06

levantica
New member
Inregistrat: 2008-02-02

legat de AC

Salut, am revenit in tara si deocamdata cel putin nu mai plec si iubi meu e aici  asa ca acum vrem sa folosim o protectie mai sigura...un an am folosit doar coit intrerupt si nu am avut probleme dar in ianuarie am tras o sperietura si nu mai vreau sa risc asa ca aseara am incercat cu prezervativ...dar nu ne place...pana am citit instructiunile si ne-am chinuit sa il punem ni s-a dus tot cheful tongue
Intrebarea mea e asta: in luna martie am facut un eco ( ca aveam obsesia ca sunt insarcinata) si a trebuit sa fac asta ca sa ma linistesc si apoi am vb cu doctorul si mi-a recomandat karissa pt ca a zis ca astea nu ingrasa si eu am tendinte de ingrasare; si eu stiind de pe site de aici l-am intrebat ca nu trebuie ca aceastea sa mi se potriveasca si el a zis ca numai pe incercate poti sa iti dai seama...ma pot baza sa mi le iau asa dupa recomandarea lui sau e necesar sa mai merg si la planning? voi ce ziceti? e nevoie de mai multe informatii ca sa imi dea poate unele mai potrivite ( mentionez ca sunt stresata ca o sa ma ingras) pt ca pofta dde mancare am si acuma destula...deci nu stiu...si el nu mi-a dat o reteta pt astea ci doar mi-a scris denumirea pe o hartiuta...o sa imi dea la farmacie asa fara reteta?
mersi anticipat

#2 2008-05-06 09:37:18

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: legat de AC

si ginecologul poate sa prescrie ac.e de preferat sa mergi la planning el e specializat in contraceptie smile.eu sincer as incerca cu astea sa vad cum ma simt iar daca nu mie bine as merge la planning.te duci cu reteta aia la farmacie si o sa iti dea smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.