homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Amigdale pline de puroi- un sfat va rog

#1 2008-04-29 18:37:03

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

amigdale pline de puroi- un sfat va rog

daca as avea cum sa va arat ce am eu in gat acum as face-o , cred ca sunt putini pacienti ca mine .....sunt plina ......deci amigdalele umflate si pline de puroi.deja se vede precum mucegaiul gros asa ...nu stiu daca ma intelegeti.
joi seara am luat o tableta de augmentin, vineri dimineata alta doza , am incercat sa ma duc la munca si nu am putut.pe la ora 10 dimineata ,aceeasi zi , am inceput injectabil penicilina + gentamicina, sambata ma simteam si mai rau , a venit acasa asistenta sefa spital , sectia orl,  si a inceput sa imi faca intravenos 3 milioane penicilina , 2 grame oxacilina si 1 gentamicina la 8 ore . am tinut-o asa , si , duminica,  de paste m-am dus la spital ca acum exista un doctor de garda , si mi-a zis sa o tin tot asa ca o sa cedeze si sa revin marti , adica azi. bineinteles ca la mine s-a marit infectia si nu a cedat deloc. m-am dus azi si mi-a zis ca e rezistent la penicilina si m- a trecut pe medocef 1 gr la 12 ore plus gentamicina 1 la 24 ore . am facut azi dimineata prima doza .. si parca nu are nici un efect ... stiu ca e prematur....dar deja nu mai suport . nu pot sa vb , sa mananc nici de atat, saliva abia o inghit . as vrea maine totusi sa ma duc la bucuresti .imi recomandati un spital bun . va rog

#2 2008-04-29 19:32:12

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Re: amigdale pline de puroi- un sfat va rog

dc nu le scoti?si eu aveam probleme mari cu amigdalele..nu ma ridicam din pat o saptamana...\insa pe langa pastile,incercam si cu babesti..cartofi la gat,lamaie multa multa..sau..cu tinctura de propolis..pui pe un betisor de ureche si te ungi acolo..foarte des..nu e placut deloc,insa e f bun pt asta..iti doresc sanatate multa,e groaznic sa ai amigdalele cat cepele nu`mi doresc sa mai trec prin ce`am trecut dinc cauza lor

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#3 2008-05-05 19:42:43

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

pai o sa le scot. am inteles ca sarafoleanu ar i bun
voi mai stiti vre-un orl-ist bun?

#4 2008-05-05 21:24:44

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

mocanu bogdan. tanar, comunicativ, interesat de cazurile lui. f ok doctor din punctul meu de vedere.

#5 2008-05-05 22:49:52

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

am fost si eu la el si mi-a placut ca a fost f deschis. desi nu stiu nici acum cauza, nu am ramas cu problema in plop. mi-a oferit o solutie, zic eu, chiar logica. si pentru ca nu a gasit un raspuns imediat m-a intors pe toate partile. la inceput credeam ca scap in 5 min si am ajuns sa imi bage si camera pe nas numai sa vada daca am ceva.
singura problema este ca este destul de ocupat, este inchesuaiala, dar este ok el.

Publicitate

loading...

#6 2008-05-06 11:44:35

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Deci: e o angina... catarala sau lacunara... sau mai mult as inclina spre foliculara... suprainfectata probabil
vezi ca poate da complicatii urate... gen flegmoane loco

tratamentul ala... e dat de medic? Nu lua AB dupa ureche, pentru ca e posibil sa devina rezistent virusul sau bacteria...

eu as merge in Bucuresti nu la ORL, ci la Instit. Matei Bals (e in spatele Spit. Colentina). Acolo e Prof. Streinu-Cercel... si fi-sa e medic bun... si multi de pe-acolo wink
Nu le poti scoate in criza... oricum va trebui tratata infectia aia

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.