|
Nu esti logat.
Amigdale pline de puroi- un sfat va rog#1 2008-04-29 18:37:03
amigdale pline de puroi- un sfat va rogdaca as avea cum sa va arat ce am eu in gat acum as face-o , cred ca sunt putini pacienti ca mine .....sunt plina ......deci amigdalele umflate si pline de puroi.deja se vede precum mucegaiul gros asa ...nu stiu daca ma intelegeti. Offline #2 2008-04-29 19:32:12
Re: amigdale pline de puroi- un sfat va rogdc nu le scoti?si eu aveam probleme mari cu amigdalele..nu ma ridicam din pat o saptamana...\insa pe langa pastile,incercam si cu babesti..cartofi la gat,lamaie multa multa..sau..cu tinctura de propolis..pui pe un betisor de ureche si te ungi acolo..foarte des..nu e placut deloc,insa e f bun pt asta..iti doresc sanatate multa,e groaznic sa ai amigdalele cat cepele nu`mi doresc sa mai trec prin ce`am trecut dinc cauza lor Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #3 2008-05-05 19:42:43
Re: amigdale pline de puroi- un sfat va rogpai o sa le scot. am inteles ca sarafoleanu ar i bun Offline #4 2008-05-05 21:24:44
Re: amigdale pline de puroi- un sfat va rogmocanu bogdan. tanar, comunicativ, interesat de cazurile lui. f ok doctor din punctul meu de vedere. Offline #5 2008-05-05 22:49:52
Re: amigdale pline de puroi- un sfat va rogam fost si eu la el si mi-a placut ca a fost f deschis. desi nu stiu nici acum cauza, nu am ramas cu problema in plop. mi-a oferit o solutie, zic eu, chiar logica. si pentru ca nu a gasit un raspuns imediat m-a intors pe toate partile. la inceput credeam ca scap in 5 min si am ajuns sa imi bage si camera pe nas numai sa vada daca am ceva. Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-06 11:44:35Re: amigdale pline de puroi- un sfat va rogDeci: e o angina... catarala sau lacunara... sau mai mult as inclina spre foliculara... suprainfectata probabil Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|