homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Om incapatanat si nehotarat-2

#20 2008-05-04 16:31:30

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

Re: om incapatanat si nehotarat

niciodata sa nu dai mai mult decat da partenerul intr-o relatie.. risti sa pierzi mai mult decat el:) [vb din proprie experienta]

#21 2008-05-04 23:24:00

andreea81
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

ambitioneaza-te totusi chiar daca ti-e greu sa nu il mai cauti , sa te caute el, si daca nu vezi nici un rezultat -adica sa-si revina, uita tot si pune-i punct.e mai bine asa.

#22 2008-05-06 23:53:45

lara205
Full member
Inregistrat: 2007-07-20

trebuie sa intelegi ca omul mai are nevoie de momente sau de clipe in care vrea sa fie singur dar ce se intampla aici nu e normal:|.macar sa vorbiti la telefon o data pe zi spun ca meriti si tu.practic el te las in ceata o zi,doua,noua si dupa iar vine si dupa iar dispare.mi se pare o idiotenie ce face el.si prietenul meu mai are zile in care vrea sa stea singur din anumite motive dar vorbim si imi spune exact ce si cum sta treaba si ne auzim mai incolo dar nu cand are o zi proasta sau cand am eu o zi proasta il las in ceata o saptamana.
incerc sa zic ca e normal ca cineva sa aiba o zi mai de cacat sau chiar o perioada dar ce iti face el tie mi se pare exagerat.ori te duce urat de tot cu zaharelul ori in viata lui nu mai e loc si de tine.

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

#23 2008-05-07 07:20:01

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

darkstorm daca baiatul asta nu-ti ascunde ceva...nu stiu ce sa zic...
eu sunt sigura ca-ti ascunde ceva

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.