|
Nu esti logat.
Ma ajutati cu un sfat?-3#39 2008-05-07 18:01:26
Re: ma ajutati cu un sfat?si eu am un nou prieten(avem o sapt si cateva zile) si nu stiu de ce am impresia ca el ii virgin si eu nu. o sa fie ciudat sa-i zic ca nu mai is, dar nu am de gand sa-l mint. dar momentan n-am vbit de asa ceva :-) "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #40 2008-05-07 18:50:12
Re: ma ajutati cu un sfat?baby_doll29, ma bucur ca ai hotarat sa ii spui adevarul, daca te va acuza ca l-ai mintit prin omisiune ai putea sa ii spui ca tu ai crezut ca banuieste ca nu ai mai fii virgina, asta in cazul in care e posibil sa creada asa ceva...dar odata ce nu te-a intrebat direct nu vad de ce ar putea sa te acuze noi te vom ajuta cu multa placere de fiecare data „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|