|
Nu esti logat.
Auuuuu .... coloana#1 2008-03-16 20:26:37
auuuuu .... coloanama doare coloana in partea de jos, mai exact terminatia ei ... ma doAre ca si cum as fi cazut , numai ca nu s-a intamplat asta ... ma doare cand stau jos,merg, stau intinsa in pat, si la orice miscare a picioarelor .... ce pot sa fac , tinand cont ca alaptez , si de la ce poate fi acest disconfort ? Offline #2 2008-03-16 20:27:50
Re: auuuuu .... coloanaincearca s ate ragi cu diclofenac in zona... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-03-16 20:41:15
Re: auuuuu .... coloanaai facut vreo miscare brusca, ai ridicat ceva de jos, etc? mami de minuni Offline #4 2008-03-16 20:49:48
Re: auuuuu .... coloananu am facut nici o miscare brusca , iar de jos ridic doar bebelu (adica vreo 11 kg) Offline #5 2008-03-16 21:03:30
Re: auuuuu .... coloanada-te cu un antiinflamator cu am zis si pink. te-o fi tras vreun curent ceva. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-07 19:47:07
Re: auuuuu .... coloanaincearca cu flamexin si fa un control..eu tot asa aveam dureri plus ca imi amorteste sezutul si pulpa dreapta..si in urma radiografiei am coloana stramba..u usoara scolioza lombara Dance like nobody is watchin.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|