|
Nu esti logat.
As vrea si eu o parere despre acest lucru:)#1 2008-05-07 19:50:40
as vrea si eu o parere despre acest lucru:)hy vreau sa va cer si eu parerea despre un lucru....daca un baiat este cu o fata ,dar el la un moment dat incheie relatia pentru ca nu ar mai avea timp sa se intalneasca pentru ca este foarte ocupat cu munca,facultate etc ....dar totusi el ar vrea sa fie impreuna...ce ati crede? k este doar un motiv neinspirat si daca chiar si-ar dori sa fie impreuna si-ar face timp sau se poate sa fie adevarat? desi nu prea cred eu a doua varianta...astept o parere si din partea voastra Offline #2 2008-05-07 19:53:58
Re: as vrea si eu o parere despre acest lucru:)cred ca are alte motive si nu vrea sa le zica deocamdata...ei asa baga din top altele ca sa cada tot ei in picioare. #3 2008-05-07 19:55:37
Re: as vrea si eu o parere despre acest lucru:)toata lumea e ocupata... #4 2008-05-07 19:55:53
Re: as vrea si eu o parere despre acest lucru:)subscriu si eu la ce a scris andrutza, mai mult ca sigur altele sunt motivele, daca vroia cu adevarat sa fie cu tine isi facea timp... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #5 2008-05-07 19:58:42
Re: as vrea si eu o parere despre acest lucru:)eu il cred "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-07 20:22:27
Re: as vrea si eu o parere despre acest lucru:)
cum de il crezi? da-mi si mie daca vrei un motiv pentru care l-as crede? Offline #7 2008-05-07 20:27:11
Re: as vrea si eu o parere despre acest lucru:)eu nu l-as crede! Daca m-ar iubi cu adevarat, chit ca ne vedem o data pe saptamana si tot ar sta cu mine... asta e iubire, angajamanet si compromis. Offline #8 2008-05-07 20:27:59
Re: as vrea si eu o parere despre acest lucru:)mie mi se pare un motiv jalnic.........cand vrei cu adevarat sa fii cu cineva gasesti timp "am invatat ca nu conteaza CE ai in viata ci PE CINE ai" Offline #9 2008-05-07 20:36:37
asta am zis si yo dar am mai vrut niste pareri:) Offline #10 2008-05-07 20:58:05
de acord cu alexia. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #11 2008-05-07 21:44:33
Re: as vrea si eu o parere despre acest lucru:)io zic k o relatie nicioadata nu se incheie pe motiv k nu'i timp ... poate dc aveati o relatie la distanta asa da ... munca si facultate majoritatea studentilor fac, dc tii la o persoana si tii drag sa stai cu ea, poi chit k renunti la 2 h de somn si tot te intalnesti sa te pupacesti sau mai stiu io ce Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #12 2008-05-07 21:55:17
asta asa e Offline #13 2008-05-07 21:59:02
Re: as vrea si eu o parere despre acest lucru:)e relativ, depinde de la caz la caz. cred ca de cele mai multe ori, nu asta e motivul real, insa mai sunt si exceptii. ecetia intareste insa regula Offline #14 2008-05-07 22:34:45
Re: as vrea si eu o parere despre acest lucru:)da,exceptia intareste regula,dar nu si de data asta. eu am o prietena care a stat cu iubitul ei 10 luni,apoi el a plecat in noua zeelanda si au ramas impreuna.cand au facut 2 ani el s-a intors si s-au casatorit. si NU s-au despartit numa pt k el pleca,s-au iubit in continoare,ca dovada ca acum traiesc in NZ si is super happy i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #15 2008-05-07 22:45:18
Re: as vrea si eu o parere despre acest lucru:)eu consider ca iubirea adevarata trece peste orice obstacole, dar rar se intampla sa o gasesti... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #16 2008-05-07 22:59:33
da, frumos. eu ziceam in general, nu vorbeam de cazuri singulare. bineinteles, asta e varianta optimista Offline #17 2008-05-07 23:12:45
Re: as vrea si eu o parere despre acest lucru:)oricum tipul e magareatza k nu a avut tupeu sa spuna adevaratul motiv ... asa k nu merita osteneala, macar de'ti spunea "mai fato m'am plictisit de tine" sau "mi'am gasit pe altcineva, ramanem amici" ... sau te'o crede cu ciunga in par .... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #18 2008-05-07 23:40:28
Re: as vrea si eu o parere despre acest lucru:)poate e adev ce zice..dar nu te iubeste deajuns incat sa isi faca timp si pt tine...parerea mea... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|