homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutati-ma cu un raspuns va rog

#1 2008-05-07 11:11:07

ana_misu
Full member
Inregistrat: 2007-10-03

Ajutati-ma cu un raspuns va rog

Buna.Incepand de luna asta am intrerupt anticonceptionalele.Folosesc ovule in urma unei rezectii cu ansa diatermica deoarece am avut o rana pe col.
De obicei inanite de ovul ma spalam cu ceai de pelin sau galbenele.
Saptamana trecuta mi-am pus ovul fara a ma mai spala in interior inainte.A fost singura data cand am pus ovul fara sa ma spal.
Astazi,exact dupa o saptamana de cand am pus ovulul, mi-a curs o secretie incolora,fff vascoasa aproape lipicioasa si in cantitate mare.In viata mea nu am avut atata secretie dintr-o data.Pe langa secretie cred ca mai erau si parti vin ovul.
Nu stiu de la ce mi-a curs atata secretie, nu inteleg motivul.
Oare din cauza ca nu m-am spalat inainte de ovul, oare din cauza ca am intrerupt anticonceptionalele incepand cu luna aceasta?
Va rog sa-mi raspundeti daca puteti.
Merg regulat la control, ultimul control a fost in luna aprilie iar in luna iunie merg din nou pt a face papanicolau dupa 6 luni de la ultimul.
Va multumesc.

#2 2008-05-07 11:12:49

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Ajutati-ma cu un raspuns va rog

s-ar putea sa fie de la ovulatie...de cat timp le-ai intrerupt?

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-05-07 11:34:31

ana_misu
Full member

Trebuia sa iau prima pastila din folie pe data de 26.04.2008.

#4 2008-05-07 11:36:18

crys_ty_na
Platinum member

sa sti ca s-ar putea sa ovulezi...cat timp le ai luat?

#5 2008-05-07 11:40:46

ana_misu
Full member

2 ani si jumatate am luat pastile.

Publicitate

loading...

#6 2008-05-07 11:43:40

crys_ty_na
Platinum member

ufff...atunci nu stiu sigur...eu zic sa mai astepti umpic...si daca tot asa continua...sa mergi la medic...

#7 2008-05-07 11:58:08

ana_misu
Full member

Am tot fost pe la toaleta, si secretie abundenta nu mai am, dar in schimb mai am ramasite de ceva ce cred ca e ovul, alb si cam solid.
Adevarul e ca nu prea mi-a curs tot inapoi ca alte dati a doua zi dupa ce l-am introdus.
Ma gandesc ca e ovul pt ca miroase a medicament.
Sunt ingrijorata si la medic nu pot ajunge decat in luna iunie ca trebuie sa merg sute de km pana la Bucuresti,acolo unde e medicul meu.
Daca mai aflati ceva, va rog informati-ma si pe mine pt ca sunt cam ingrijorata.
Multumesc

#8 2008-05-07 13:53:12

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

Si eu am avut o ovulatie foarte abundenta dupa ce am intrerupt pastilele(1 an si ceva)!Chiar ma speriasem si eu atunci dar apoi mi-am dat seama ca despre ovulatie trebuia sa fie vorba! wink
Da-l incolo de ovul ca nu statea atata in vagin.

#9 2008-05-07 20:59:21

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Ce ovule folosesti?
Secretia are miros urat?
Oricum in cateva zile iti vei da seama daca a fost ovulatie (ceea ce si eu tind sa cred).
Dar chiar daca nu poti ajunge la doctor, pt linistea ta iti poti face un examen de secretie in orasul tau.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#10 2008-05-07 21:09:35

ana_misu
Full member

Nu e urat mirositoare.Acum mi-am facut spalatura vaginala (care e odata pe saptamana) si mi-a mai curs bucatele albe (de genul cum am scris mai sus) care probabil mai erau in vagin.
Poate e ceva normal dar pe mine ma sperie pt ca nu am mai intrerupt anticonceptionalele pana acum si nu stiam ce reactii are organismul dupa intreruperea pastilelor.
Folosesc cerviron,cervugid si polyginax pe care le alternez.

#11 2008-05-07 21:22:36

crys_ty_na
Platinum member

ana...stai linistita deocamdata....si vezi cum evolueaza lucrurile smile

#12 2008-05-08 07:21:21

ruxandrelu
New member
De la: moreni
Inregistrat: 2008-03-06

buna dimineata,

am si eu o problema. sa incep cu inceputul:saptamana trecuta cat am fost pe stop am folosit absorbante always puse pe chilot tanga.eu am picioarele f drepte sus si de obicei ma mai frec intre picioare. pe baza acestei chestii am pus senzatia de disconfort (o usoara mancarime si usturime in zona dintre vagin si anus) pe care am simtit-o. numai ca "studiind mai bine problema" am vazut o iritatie rosie, parca ziceai ca sunt oparita, mi se luase asa pielea si pe langa usturime s-a extins si senzatia de mancarime, care a urcat mai sus. o fi de la absorbant?mentionez ca n-am putut folosi ob-uri pentru ca ma durea cand vroiam sa le bag asa ca am mers pe absorbante cat a durat ciclul. mi-am aplicat singura un tratament: ma spal cu bicarbonat, ma ung cu clotrimazol si pe exterior langa vagin pe portinuea "oparita" mi-am pus baneocin. vad ca mancarimile nu mai sunt asa puternice si sper ca si "opareala" se se vindece.sa continui acest tratament luat de capul meu sau sa consult un medic?si ce medic?un dermatolog?va multumesc anticipat!

#13 2008-05-08 07:44:52

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

cel mai probabil de la absorbante sunt.eu m-as spala cu musetel si mi-as da cu crema de galbenele pe zona respectiva iar daca vad cu nu trece as merge la medic poti sa te duci inclusiv la medicul de familie

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.