homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Schimbare comportament prieten-2

#20 2008-05-07 15:26:05

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Re: schimbare comportament prieten

diablo

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#21 2008-05-07 16:10:30

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

mie titlul de la acest topic imi suna f aiurea... "schimbare comportament prieten" ,asa mecanic...parca ai zice "schimbare anticonceptionale" neutral
in fine,pink martini is right. vorbeste cu el. eu stiu k ti-e greu sa nu-l cauti dar...mai bine asa.si dak nu te cauta zile la rand...vorbeste cu el si vezi care-i faza. pana la urma exista muulti alti baieti. fruntea sus,da?

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#22 2008-05-07 16:41:04

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

GreenBubbles a scris:

mie titlul de la acest topic imi suna f aiurea... "schimbare comportament prieten" ,asa mecanic...parca ai zice "schimbare anticonceptionale" neutral
in fine,pink martini is right. vorbeste cu el. eu stiu k ti-e greu sa nu-l cauti dar...mai bine asa.si dak nu te cauta zile la rand...vorbeste cu el si vezi care-i faza. pana la urma exista muulti alti baieti. fruntea sus,da?

frate eu nu pricep!!! de ce naiba sa stea asa ca fraiera asteptand un semn de la fat-frumos cand poate sa-l caute ea si sa-l provoace la o discutie pt a afla daca e alba sau daca e neagra.
si acu pe bune...cum sa nu-si dea seama nici el ca s-a intamplat ceva? logic ca s-a intamplat si lui ii convine de minune faptul ca ea nu-l cauta.

#23 2008-05-07 16:57:19

GreenBubbles
Insomniac member

nu sa stea ca fraiera,nu ai priceput nimic. dar sa nu-l mai caute,va parea disperata.ce nu intelegi? smile

#24 2008-05-07 17:02:02

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

GreenBubbles a scris:

nu sa stea ca fraiera,nu ai priceput nimic. dar sa nu-l mai caute,va parea disperata.ce nu intelegi? smile

stai linistita ca am inteles tot smile nu va parea disperata in nici un caz, ca doar nu se duce sa ii pupe picioarele ca sa se impace cu el

Publicitate

loading...

#25 2008-05-07 17:03:50

GreenBubbles
Insomniac member

eu n-as face una ca asta,adik dupa ce el nu ma cauta si se comporta super aiurea tot eu sa-l caut? l-as lasa in pace,sa vad dak ma cauta el p mine,dak i se face dor de mine...in nici un caz nu m-as umili tot eu sa trag de el si de relatia noastra. but hey,that`s just me

#26 2008-05-07 17:11:58

andrutza
Vizitator

mai...si daca o cauta nu va trebui sa lamureasca totusi problema? ca doar nu s-o preface ca nu s-a petrecut nimic...se poate ca el s-o caute, dar poate mai incolo si tot va tb sa discute...asa ca cum o dai tot la comunicare se ajunge.
si eu sunt adepta discutiei si cel mai bine e sa dea cartile pe fata cu el...si cand se va lam uri si va intelege ce se intampla nu-l mai cauta...asa e cel mai corect dupa mine. lasa sa fie ea aia mai desteapta si sa cedeze sunandu-l decat cum face el...

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-05-07 17:12:23)

#27 2008-05-07 17:16:21

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Green, barbatii nu sunt prea subtili, poate el habar n-are ca se comporta aiurea smile de multe ori noi stam si despicam firul in patru si ei n-au nici pe naiba. De-aia e mai bine sa vorbeasca cu el, sa se lamureasca, nu sa se roage de el.

#28 2008-05-07 17:18:04

GreenBubbles
Insomniac member

eu n-as face-o,e chestie de mandrie... m-ar cam roade ce face,si dak ma suna sau nah...dar dak as vedea k nu ma suna,as intelege mesajul tacit... Sau i-as trimite un mesaj din ala usturator...care doare

#29 2008-05-07 17:19:31

heimdall
Diamond member

pai da, dar eu vorbeam de faptul ca el saracul nu stie ca transmite vreun mesaj... si n-ar intelege de ce esti tu suparata si e pacat sa ramana asa

#30 2008-05-07 17:19:34

GreenBubbles
Insomniac member

heimdall a scris:

Green, barbatii nu sunt prea subtili, poate el habar n-are ca se comporta aiurea smile de multe ori noi stam si despicam firul in patru si ei n-au nici pe naiba. De-aia e mai bine sa vorbeasca cu el, sa se lamureasca, nu sa se roage de el.

oh,come on...aici nu mai e vb de subtilitate...adik sunt d acord k uneori nu-si dau seama k se comporta aiurea dar totusi...sa nu iti suni prietena deloc,sa nu vrei sa stii cum se simte daca e bolnava? astea deja is prea de tot... si precis isi da seama.

#31 2008-05-07 18:41:12

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

si eu sunt tot de aceeasi parere, cred ca face asta intentionat, motivele sunt cam greu de ghicit, daca nici prietena lui nu le stie....cel mai bine zic eu este sa dati odata cartile pe fata si daca nu se va schimba nici atunci, sa renunti la relatie pentru ca nu merita nici un baiat sa se faca atatea pentru el in conditiile in care el nici macar un telefon cand esti bolnava nu da...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#32 2008-05-07 18:54:57

GreenBubbles
Insomniac member

eu mereu am fost indiferenta la faze din astea...adik dak tot eu sunam si ma agitam...dak vedeam k nu merge,il ignoram si apoi el ma suna sa ne vedem,k sa isi ceara scuze si eu ii ziceam f rece: n-am timp azi,si nici maine...poimaine poate. si a meeers smile

#33 2008-05-07 18:58:42

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

da si eu am incercat tehnica asta si am vazut ca merge tongue

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#34 2008-05-07 18:59:35

heimdall
Diamond member

eu nu pot, cel putin cu actualul, ca are muuuult mai multa rabdare ca mine... si pana la urma cedez nervos big_smile

#35 2008-05-07 20:05:06

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

aquablue nu inchide ochii si speri sa dispara. inseamna ca nu sunteti un cuplu 100% daca nu puteti discuta orice

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#36 2008-05-08 08:53:55

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

GreenBubbles a scris:

eu n-as face-o,e chestie de mandrie... m-ar cam roade ce face,si dak ma suna sau nah...dar dak as vedea k nu ma suna,as intelege mesajul tacit... Sau i-as trimite un mesaj din ala usturator...care doare

hai mai ca astea sunt copilarii.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.