|
Nu esti logat.
O nelemurire#1 2008-05-09 14:51:06
o nelemurireAm facut sex cu prietena mea,folosind prezervativul.Dupa fiecare contact sexual am verificat prezervativul si nu a fost rupt.A trecut cam o luna de cand am inceput sa facem sex. Prietena mea acuza dureri de burta.Ciclul i-a venit mai repede cu 2 zile. E posibil sa fi ramas insarcinata chiar daca am folosit prezervativul si l-am verificat si nu a fost rupt? S-au s-o mai fi culcat si cu altii si nu s-a protejat si vrea sa-mi puna un bebe dupa cap? Offline #2 2008-05-09 14:55:12
Re: o nelemuriredaca i-a venit atunci nu e insarcinata Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-05-09 14:55:40) Offline #3 2008-05-09 14:55:44
Re: o nelemurireDaca l-ati folosit corect si i-a si venit menstruatia, eu zic ca nu are cum sa fie insarcinata. Sa mearga la doctor daca are dureri mari, sa nu fi racit, mai degraba. Offline #4 2008-05-09 15:05:07
Re: o nelemurire
pai daca de fiecare data cand o doare burta pe prietena ta, tu crezi ca te inseala, atunci ai o problema grava, poate fi si putin racita, nu? sincer ti-o zic ca barbat(fara suparare - nu vreau sa te jignesc ), invata sa-ti intelegi prietena si corpul ei difera foarte mult de noi. Offline #5 2008-05-09 17:58:00
Re: o nelemuriream patit si eu astazi ceva a ramas prezervativul la mine inauntru .Mi-e f frica sa nu cumva sa fi curs ceva sperma si la mine inauntru...sotul meu spune ca nu a curs ca era totul in prez,dar mie mi-e tare frica ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-09 18:00:07
Re: o nelemurirecalculeaza-ti si perioada fertila Offline #7 2008-05-09 18:03:43
Re: o nelemurireandra macar sunteti casatoriti Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #8 2008-05-09 18:04:08
Re: o nelemurirenu stiu sa o calculez Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-05-09 18:04:55) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #9 2008-05-09 18:37:39
Re: o nelemurirecare este cel mai lung si scurt ciclu din ultimele 3-6 luni VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-05-09 19:37:12
Re: o nelemurireandra, mi s-a intamplat acelasi lucru acum 2 saptamani. stai linistita... daca a curs la suprafata nu cred ca vor fi probleme. eu am fost foarte foarte stresata din cauza asta si mi-a intarziat menstra si am crezut ca am ramas insarcinata. cand colo, la 2 ore dupa ce mi-am facut testul si a iesit negativ, mi-a si venit... “if you want something in life, reach out and grab it...” Offline #11 2008-05-09 21:49:13
Re: o nelemurirehabar nu am cum vin calculele astea ma gandeam chiar sa iau pastila de a 2 a zi... sper sa fie cum spui tu algocalmin.Oricum am mers imediat la baie si m-am spalat si inauntru,sper ca nu a ramas nimic. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #12 2008-05-09 22:02:25
Re: o nelemuriresi eu am vrut sa iau pastila de a 2-a zi, dar dupa ce am stat si am judecat la rece si mi-am calculat ovulatia, am ajuns la concluzia ca nu are rost sa bag aiurea hormonii aia in mine. tu stii cel mai bine ce s-a intamplat, dar daca s-a scurs la suprafata e ok. vorba cristinei...cea care m-a linistit pe mine la momentul respectiv, spermatozoizii nu se teleporteaza “if you want something in life, reach out and grab it...” Offline #13 2008-05-09 22:33:30
Re: o nelemurireda,si mie mi-e groaza sa o iau mai ales ca am mai luat una acum vreo 2-3 luni .Imi spui si mie cum se calculeaza ovulatia?Cand a scos prezervativul era ceva alb pe el(mult)dar el a spus ca este de la mine iar in prez era sperma,dar nu stiu ce sa mai cred sau sa fac ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #14 2008-05-09 22:35:39
Re: o nelemurireaia era secretia ta Andra.sincer nu cred ca e cazul de postinor.ca s aiti caluclezi perioada fertila avem nevoie de cel mai lung si scurt ciclu din ultimele 3-6 luni.oare nu ar fi mai bine sa reiei ac.trebuie sa existe si pt.tine unele cu care sa iti fie ok VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-05-09 22:53:53
Re: o nelemurirepai pe mine ma tinea mereu 5 zile menstra,dar luna asta m-a tinut doar 3 zile plus inca vreo 2 mi-a mai curs asa cateva picaturi.Ac nu pot sa iau,mi-e f greata de la ele si este asa rau ca nu pot manca nimic.De la orice imi era f greata,chiar daca doar gustam imi venea sa vomit ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|