|
Nu esti logat.
Tratamente pentru ten-2#20 2007-02-06 16:08:42
Re: tratamente pentru ten
Unde in farmaciile sensi blu? Adica in care din ele? Si in ce conditii se fac? Banuiesc ca trebuie sa ai card, sau cum? Ca m-as duce si eu Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #21 2007-02-07 16:57:03
Re: tratamente pentru tenoana, eu iti recomand o crema cu vitamina C ...da si luminozitate tenului si e cea mai recomandata pt tenurile tinere niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #22 2007-02-07 17:00:26
Re: tratamente pentru ten
eu am gasit intamplator intr-o farmacie pe cine care facea asemenea teste, in cadrul unei campanii de promovare , parca la produsele anova sau asa ceva ...au un aparat special cu niste plasturi care ti-i pune pe obraz si asa iti determina tipul de ten si iti spune ce sa folosesti..normal produse din gama care incearca ele sa o vanda .... niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #23 2007-02-07 17:28:43
Re: tratamente pentru teneu sunt reprezentata la oriflame dar nu folosesc nici o crema de acolo.nu-mi inspira incredere.acum vreau sa-mi cumpart o lotiune tonica si o crema pt spalarea tenului cu aloe,aceea nu cred k are ce sa faca rau.de 2 zile mi-am pus pe fata seara comprese cu ulei de masline fiert in prealabil si apoi cand ik pun pe fata il pun caldut.stiu ca e devreme sa se vada rezultate dar sunt multumita. expect the worst , hope for the best! Offline #24 2007-02-07 22:57:49
Re: tratamente pentru teneu folosesc o masca pe baza namol si argila o data pe sapt,in fiecare zi ma dau cu o lotiune care usuca,dupa care cu crema(mai grasa iarna).deasemea mai folosesc masti pe baza de miere de albine,galbenus de ou cu tarate de grau,un castravete,o piersica...depinde anotimp...si astfel nu am nimic pe fata de f mult timp. recunosc ca si anticonceptionalele m-au ajutat un pic. Offline Publicitateloading...
#25 2007-02-08 00:11:06
Re: tratamente pentru teneu una am tenul fff ensibil am ff mari probleme atunci cand bate vantul sau cand e frig ger ..ma inosesc toata mi se ia si pielea sa nu vorbesc ca ma ustura apoi imi ia foc...buzele imi crapa chiar am rani e carne vie ... nu mai sunt buze..cosuri nu am decat cand trebuie sa-mi vina bucuria:) Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #26 2007-02-08 11:58:56
Re: tratamente pentru tenapropo de vichy...eu am fost la sensi blue cu gandul sa imi iau vichy,normaderm(ca am prbleme cu tenul..) si cele de acolo mi-au spus ca nu imi recomanda vichy deoarece sunt pentru persoane peste 35 de ani,e adevarat?? Offline #27 2008-05-05 23:01:42
Re: tratamente pentru tenfetelor , va rog mult ajutati-ma si pe mine sa-mi aleg un demachiant bun . Am un ten ciudat tare...pielea de pe frunte si obraji e cam grasa , iar cea de pe nas nici nu stiu cum s-o descriu...e grasa si ea , dar nu pricep de ce se descuameaza in bucati maricele . Smile! Offline #28 2008-05-08 11:12:22
Re: tratamente pentru ten Am gasit ceva bun! Lapte demachiant cu Galbenele de la Farmec , iar ca lotiune tonica , infuzie de ceai verde . Smile! Offline #29 2008-05-08 14:34:47
Re: tratamente pentru teneu ptr ten folosesc doar un demachiant si o crema de la yves rocher. sunt f multumita, cosuri nu am, iar tenul nu mi se ingrasa. totusi, sper sa nu fiu offtopic, daca intreb cum as putea sa imi prepar ceva masti acasa? Offline #30 2008-05-11 17:12:10
Re: tratamente pentru tenleeah cauta p aici ca exista topic cu "voi cum va ingriti tenul?" cred...acolo sunt masti multe de casa i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|