homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce mai vorbeste eminescu cu tinerii din ziua de azi?-3

#39 2008-05-12 23:59:17

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: ce mai vorbeste eminescu cu tinerii din ziua de azi?

Chocolate22 a scris:

GreenBubbles a scris:

.sa mai crape o data dak poate.

poate face o exceptie pt tine rotfl

poate rotfl

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#40 2008-05-13 00:03:54

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

ralluka a scris:

deci sincer...la cat Eminescu am inghit zic asa:

dragul june Eminescu CLAR nu s-a gandit ca o sa fie disecat din punct de vedere literar in halul asta

subscriu!!!!!!!!!!!!!!! De cand vroiam sa imi impartaseasca cineva parerea asta!!!

Green, nu ma mir deloc ca-l adori pe Bacovia lol Dar la skumpi nu ma asteptam tongue

Eu am urat poezia toata viata si o s-o urasc mereu... am urat comentariile si interpretarile pe marginea UNUI VERS!!!!!!!!!! :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad:
Mi se pare o porcarie absoluta sa trebuiasca sa faci asa ceva in scoala!!! CU ce ne ajuta frate??????????? Se construiesc poduri/blocuri/fabrici/masini/detector de cutremure etc cu ajutorul unor comentarii idioate? :f?rbannad::f?rbannad:

#41 2008-05-13 00:05:48

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

nu alexia... dar daca stii sa intorci cuvintele cum vrei tu ..poti convinge pe oricine sa construiasca blocuri/drumuri/etc wink

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#42 2008-05-13 00:08:12

skumpi
Vizitator

taci mai....ca intelesu e dincolo d cuvinte...la asta te ajuta...nu trb sa tzi se dea mura`n cura intelesu poeziei...mai trb sa`ti folosesti si mintea, imaginatia
Dormea intors, amorul meu de plumbbbbbbbbb
bine k mi`am amintit...o sa iau volumu d la biblio sa`l recitesc...ahhhh mai ales pe vremea asta...poate prind o noapte in care plouaaa...si citesc big_smile

#43 2008-05-13 00:25:33

alexia
Addicted member

angela, eu cred cu tarie ca acel cineva care stie sa intoarca cuvintele cum vrea el, s-a nascut asa! Este ceva cu care te nasti, e un talent. Nu il inveti la scoala... si imaginatia daca n-o ai de la mama natura, mai greu ti-o formezi...

Publicitate

loading...

#44 2008-05-13 00:55:52

skumpi
Vizitator

alexia a scris:

angela, eu cred cu tarie ca acel cineva care stie sa intoarca cuvintele cum vrea el, s-a nascut asa! Este ceva cu care te nasti, e un talent. Nu il inveti la scoala... si imaginatia daca n-o ai de la mama natura, mai greu ti-o formezi...

permite`mi sa te contrazic...
dak esti stimulat imaginatia ti`o formezi...bine...nu la 20 d ani....
sunt o gramada de metode d stimulare a creativitatii...a imaginatiei...

#45 2008-05-13 07:19:22

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

cu drag :

#46 2008-05-13 11:20:23

alexia
Addicted member

ralluk, you made my dayyyY!!!!! Te iubeeeeesc big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.