|
Nu esti logat.
???#2 2007-04-16 11:58:37
Re: ???pai dc mai ai 2 zile, e totul in regula! poate sa iti vina inca din prima zi de pauza "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #4 2007-04-16 12:03:54
Re: ???pai asta am zis si eu. Ti-a venit sau nu? Ca asta nu inteleg "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-16 12:14:54
Re: ???nu e normal sa ti vina pana nu termini folia...mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-04-16 12:16:15
Re: ???deci tu nu ai terminat pastilele si ti-a venit. Bun, dc am inteles bine se poate intampla si acest lucru, dar nu este in totalitate bine, asa ca daca se va repeta si luna viitoare ar fi bine sa mergi la medic sa iti prescrie alte acc. (Eu am patit alta si mi-a spus ca e de la acc si mi le-a schimbat). Asa ca luna asta stai linistita, iar dc se repeta mergi la medic. "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #8 2007-04-16 12:19:08
Re: ???sangerezi peste pastile se mai intampla ,asta e semn ca trebuiesc schimbat nu e nimic grav doar o vizita la doctor:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-04-16 14:10:25Re: ???si pana sa merg la medic trebuie sa le iau in mod normal? pentru ca pana saptamana viitoare cand trebuie sa incep folie noua o sa-mi treaca ciclul....trebuie sa schimb ceva in modul cum le iau? Cu zambetul pe buze... Offline #10 2007-04-16 14:51:48
Re: ???nu trebuie sa schimbi nimic.le iei ca si pana acum faci pauza de 7 zile.si sa mergi la doctor:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-04-16 15:54:01Re: ???am fost intre timp la cabinetul de planning si mi s-a spus ca nu e nimic grav si ca e o dereglare care nu necesita schimbarea pilulelor. a mai spus ca normal e ca de luna viitoare sa fie iar regulat....insa o sa trec si pe la medic Cu zambetul pe buze... Offline #12 2008-05-12 21:52:57Re: ???incredibil. am schimbat pastilele, marvelon cu harmonet; totul a fost ok, cu menstruatie in saptamana de pauza tipm de cateva luni bune si acum iar mi-a venit ciclul pe penultima pastiluta. maine o iau pe ultima si intru in perioada de pauza si mie mi-a venit azi. ce sa mai fac? iar sa le schimb? Ultima oara a fost editat de corii (2008-05-12 21:54:02) Cu zambetul pe buze... Offline #13 2008-05-12 23:49:52
Re: ???inca nu...esti in perioada de acomodare...deci poate fi un caz izolat...mai ia o folie si vezi daca se repeta incidentul... happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-05-13 11:40:15
Re: ???cu placere cori happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|