|
Nu esti logat.
Efect ciudat#1 2008-05-13 08:46:42
efect ciudatbuna, sunt noua pe site dar am tot citit multe articole de pe site cat si de pe forum. am si eu de 1 sapt o mica prolema in sensul ca am inceput sa iau anticonceptionale din prima zi a mentrei dar a intervenit o chestie. mi-a venit stopul am ateptat 2 ore sa vad daca este acesta(am socotit si zilele a vad daca atunci treuia sa vina si asa era) si am luat pastila. acum cred ca dupa o ora mi s-a oprit, in sensul ca nu mi-a mai curs sange nimic. mentionez ca in conditii nomale pe mine m tine stopul cam 3 maxim 4 zile si nu imi curge mult. intre timp am facut si sex cu prietenul meu si imi este frica sa nu fi ramas insarcinata. credeti ca e doar o reactie a organismului oprirea menstrei sau trebuie sa imi fac griji? am mai intreat coegele care mi-au zis ca s-ar putea sa fie doar o reactie. acum nustiu ce sa mai zic. Offline #2 2008-05-13 09:01:10
Re: efect ciudatEste foarte posibil sa ti se fi oprit menstra de la pastilute. Daca ai inceput sa le iei din prima zi de menstra contactul sexual de dupa nu pune probleme. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-05-13 09:06:54
Re: efect ciudatnu am mai avut pb inainte, dar eu am tot citit ca ar treui sa ma tina mai mult si cand am vazut ca mi s-a oprit am crezut ca mor. de ce la alte fete tine mult si la mine nu? acum am inceput sa cred ca sunt insarcinata. m-am panicat....dar daca ziceti ca e normal ma mai linistesc. Offline #4 2008-05-13 09:10:29
Re: efect ciudatEste posibil sa se intample asa. Depinde de la femeie la femeie. Si sa stii ca de la anticonceptionale menstra se poate modifica atat cantitativ cat si calitativ. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-05-13 09:15:10
Re: efect ciudatscuze, am crezut ca ma intrebi altceva....m-am protejat cu prezervativul si din aceasta cauza nu imi fac probleme. imi este frica doar de cand am inceput cu anticoncepinalele. nu stiam ca exista atatea efecte ale pilulelor. eu iau logest. mi la recomandat ginecoloaga mea dupa ce am facut tot soiul de teste(sange+secretie). Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-13 09:19:00
Re: efect ciudatAtunci stai linistita. Nu exista risc de sarcina pentru ca le-ai luat din prima zi a menstrei, deci esti protejata de la prima pastiluta. Termina folia si asteapta menstra in pauza. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2008-05-13 09:24:11
Re: efect ciudatCu placere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2008-05-13 09:49:59
Re: efect ciudat
sincer nu stiu la ce au folosit analizele alea...in orice caz, din pricina ca iei Logest si in mod normal singerezi putin la menstruatie, eu zic sa te astepti ca in aprox 6-7 luni sa singerezi extrem de putin catre deloc(sa nu te sperii) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2008-05-13 12:20:54
Re: efect ciudatdaca luam alte pilule nu se mai intampla asa? si sa inteleg ca logestul e puternic? Offline #11 2008-05-13 12:45:10
Re: efect ciudatsa nu intelegi ca Logest e puternic, pentru ca nu exista asa ceva(adica puternic/slab/nevolnic/etc)...sa intelegi insa ca are putini estrogeni si ca atrofia de endometru va fi mai rapida si deci ca e posibil sa scada foarte mult menstra intr-un timp foarte scurt Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|