|
Nu esti logat.
Paranoic???#1 2008-05-13 23:26:49
paranoic???Astazi (dupa ceva vreme)am reusit si noi sa ne facem putin de cap si...am facut-o odata(cu prezervativ)si dupa ce am ejaculat(in exterior) mi-am scos prezervativul si mi-am pus imediat altul(fara a lua nicio masura de igiena)desi am vazut ca de la primul coontact am vazut urme de sperma am rulat celalat prezervativ.Dupa ce am terminat a doua oara(fara a mai ejacula:( dar ne presa timpul)mi-am scos prezervativul si am observat ca eram umed in toata zona penisului(stiu k poate fii din mai multe cauze).Acu si intrbarea:e vre-o problema?sau mi-am expus prietena la vreun risc? Iubirea nu este un targ:"te iubesc pentru ca ma iubesti"...este o certitudine"te iubesc pentru k te iubesc" Offline #2 2008-05-13 23:32:13
Re: paranoic???nu e nicio problema...umed era cel mai probabil de la ea... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-05-13 23:36:13
Re: paranoic???
da,eram sigur de asta insa ma gandeam k exista riscul unei prelingeri de la primul contact:D...oricum ma bazez cat de cat k e in perioada aceea oarecum sigura(sambata a fost ultima zi de ciclu) Iubirea nu este un targ:"te iubesc pentru ca ma iubesti"...este o certitudine"te iubesc pentru k te iubesc" Offline #4 2008-05-13 23:37:09
Re: paranoic???cum am zis...stati linistiti...dar data viitoare mai multa grija...sa nu fiti stresati mai apoi happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-05-13 23:42:20
Re: paranoic???dap,ai mare dreptate,igiena in astfel de momente e importanta(indif de cat timp ai sau nu la dispozitie...)sa fie invatatura de minte:D multumesc k: Iubirea nu este un targ:"te iubesc pentru ca ma iubesti"...este o certitudine"te iubesc pentru k te iubesc" Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-13 23:44:52
Re: paranoic???cu placere happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|