|
Nu esti logat.
E normal ce mi se intampla?#1 2008-02-19 14:15:29
E normal ce mi se intampla?Buna! Offline #2 2008-02-19 14:16:33
Re: E normal ce mi se intampla?e normal. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-02-19 14:18:24
Re: E normal ce mi se intampla?Multumesc mult pt raspunsul prompt. Offline #4 2008-05-14 22:45:43
Re: E normal ce mi se intampla?buna!!! mi-a trecut ciclul acum 2 saptamani si de cateva zile am o scurgere maronie....nu am mai patit asa ceva pana acuma ..si nici nu am fost la ginecolog niciodata!! mi-e rusine si mi-e frica!!! ma gandesc ca am o infectie ceva!!!!!nici nu stiu ce sa mai cred....asa pateam inainte sa-mi vina ciclul si dupa acuma nu stiu ce s-a intamplat..ma poate ajuta cineva? a mai patit cineva asa ceva??? Offline #5 2008-05-14 22:54:19
Re: E normal ce mi se intampla?iei anticonceptionale?nu trebuie sa`ti fie rusine,si uneori doar medicul te poate lamuri..toate ne ducem,toate ne facem investigatii si ne tratam..urmeaza si tu exemplul.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|