homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E normal ce mi se intampla?

#1 2008-02-19 14:15:29

Meddea
New member
Inregistrat: 2006-11-04

E normal ce mi se intampla?

Buna!
Am o intrebare, de fapt mai multe.
Am inceptu folia a 7-a de Yasmin. In general ma simt bine dar de cand am inceput tratamentul cantitatea menstruatiei a scazut destul de mult. Pe langa asta sangerarea este maronie. Este normal sau ar trebui sa consult un doctor?

Si o a doua intrebare. Am facut un tratament cu Colposeptine tip de 10 zile. Tratamentul l-am terminat joi iar vineri trebuia sa imi vina ciclul. Mi-a venit abia sambata si a tinut o zi. Este un efect normal?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

#2 2008-02-19 14:16:33

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: E normal ce mi se intampla?

e normal.
se intimpla de la Yasmin, colposeptinul nu are nici o legatura

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-02-19 14:18:24

Meddea
New member
Inregistrat: 2006-11-04

Multumesc mult pt raspunsul prompt.

#4 2008-05-14 22:45:43

andutzza21
Membru
Inregistrat: 2008-05-14

buna!!! mi-a trecut ciclul acum 2 saptamani si de cateva zile am o scurgere maronie....nu am mai patit asa ceva pana acuma ..si nici nu am fost la ginecolog niciodata!! mi-e rusine si mi-e frica!!! ma gandesc ca am o infectie ceva!!!!!nici nu stiu ce sa mai cred....asa pateam inainte sa-mi vina ciclul si dupa  acuma nu stiu ce s-a intamplat..ma poate ajuta cineva? a mai patit cineva asa ceva???

#5 2008-05-14 22:54:19

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

iei anticonceptionale?nu trebuie sa`ti fie rusine,si uneori doar medicul te poate lamuri..toate ne ducem,toate ne facem investigatii si ne tratam..urmeaza si tu exemplul..

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.