homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele si hepatita b

#1 2008-05-09 21:57:42

algocalmin
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-04

anticonceptionalele si hepatita b

de mult timp am vrut sa va intreb asta...si am tot uitat.

iau ac. de vreo jumatate de an. ma rog, le-am intrerupt 2 luni si de ieri le-am reluat. ac. mi-au fost prescrise de o doctora ginecolog, dupa o examinare foarte fugitiva ca sa spun asa... la momentul respectiv aveam dureri in partea stanga jos si imi era frica sa nu am vreun chist sau ceva de genu. in orice caz, la vremea aceea doctora m-a palpat numai la exterior...si in interior, si a zis ca e ok si mi-a prescris yasmin. am avut noroc probabil ca nu am avut absolut nicio problema cu ele, ba chiar am simtit anumite imbunatatiri in starea mea generala...

anyway, doctora nu mi-a pus absolut nicio intrebare despre starea de sanatate la ora aceea. ideea este ca eu am hepatita cronica de tip B, hepatita care mi-a fost transmisa la varsta de 3 ani, printr-un ac de seringa. cu totii cunoastem starea sistemului sanitar de dinainte de 89... in fine. multa vreme am avut probleme cu ficatul, insa de vreo 7 ani, boala a stagnat. analizele sunt ok acum, dar antigenul il am inca pozitiv si probabil ca asa va ramane toata viata.

si acum, in sfarsit intrebarea... boala mea, cu toate ca in prezent a stagnat, + ac. =riscuri?

ar trebui sa iau ceva hepatoprotectoare? de genul silimarina? liv 52?

ar trebui sa ma duc la doctora aia si sa o punish ca nu m-a intrebat nimic la control? inainte de a-mi prescrie ac.?

“if you want something in life, reach out and grab it...”

#2 2008-05-09 22:07:05

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: anticonceptionalele si hepatita b

daca analizele la ficat au iesit ok adica TGO si TGP si ok.poti sa iei contraceptive linistita.chiar si daca nu sunt ok dar nu este cazul tau poti sa iei ac. evident dupa ce se normalizeaza analizele smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-05-09 22:09:56

algocalmin
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-04

acum sunt ok... plus ca oricum imi fac de cel putin 2 ori pe an analizele de ficat...
dar nah, mai bine sa previi, decat sa combati. mersi pt raspunsul mai mult decat prompt pc

“if you want something in life, reach out and grab it...”

#4 2008-05-09 22:11:39

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

cu placere!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-05-13 22:27:49

vulpiTZA
New member
Inregistrat: 2008-04-11

vaccinul ala ce se face pe a 12-a impotriva hepatitei interactioneaza cu ac?

Publicitate

loading...

#6 2008-05-13 22:40:06

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

cand faci vaccinul nu este bine sa iei antibiotice, dar anticonceptionalele nu au nimic

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#7 2008-05-13 23:18:07

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

vulpiTZA a scris:

vaccinul ala ce se face pe a 12-a impotriva hepatitei interactioneaza cu ac?

nu

happy with him...inlove with him...puss

#8 2008-05-14 16:47:32

vulpiTZA
New member
Inregistrat: 2008-04-11

ms mult de raspuns wink

#9 2008-05-15 01:49:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cu placere smile

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.