homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere abdominala,varsaturi,soc

#1 2008-05-14 20:05:15

kalina222
New member
Inregistrat: 2008-03-18

durere abdominala,varsaturi,soc

azi trebuie sa incep a 4-a folie de yasmin(le iau pt un chist de 6,5 cm).cu toate ca inca aveam sangerari(menstruatie) am avut un act sexual.la 5 min dupa asta (si o lingura de finetti mai tarziu) a inceput durerea(asemanatoare cu cea de acum 4si 5 luni cand am aflat de chist) plus simptome specifice socului(transpiratie rece,stare de lesin,frisoane).am luat un neurofen.apoi am vomat si toata treaba s-a intensificat(aproape nu-mi mai putea misca picioarele de durere).am chemat salvarea.au venit,mi-au facut o injectie(algocalmin+ketonal+no-spa),au plecat...incepusem sa-mi revin,nu mai transpiram,nu mai ameteam.acum ma simt relativ bine,am senzatia d super-balonare si ma doare...stomacul.luni sunt programata la endocrinologie si sambata la gineco(pt o eco transvaginala).intrebarea mea e...exista posibilitatea ca acest chist sa se fi micsorat totusi...sau mai bine nu-mi fac sperante?daca nu s-a micsorat,ce sa fac?operatie(cum spune gineco) sau tratament(altul-cum spune endocrinologul)?
ps.o parere sincera as dori...nu o opinie medicala(stiu ca nu puteti inlocui medicul).sunt tare amarata pt ca ma simteam bine de cand luam yasmin si imi facusem sperante ca scap de cutit.am 20 de ani

Ultima oara a fost editat de kalina222 (2008-05-14 20:06:29)

#2 2008-05-14 21:47:39

kalina222
New member

Re: durere abdominala,varsaturi,soc

v-as ramane indatorata si pt cel mai mic sfat....anyone?...help

#3 2008-05-14 21:50:17

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

eu zic sa faci  eco, vezi daca a mai scazut chistul smile si sa vezi ce iti spune medicul

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#4 2008-05-14 21:52:26

kalina222
New member

sar?mana de raspuns. buga asta chiar voi face(am programarile facute).dar dupa faza de azi m-am gandit ca nu se poate sa fi scazut.si ma agit ca o disperata de frica.

Ultima oara a fost editat de kalina222 (2008-05-14 21:52:50)

#5 2008-05-14 21:53:48

Chocolate22
Insomniac member

daca te agiti nu faci nimic.
doar trebuie sa mergi la doctor sa vezi exact despre ce e vorba.

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Publicitate

loading...

#6 2008-05-14 22:08:35

kalina222
New member

stiu...asa mi-e firea...mai emotiva...plus ca e a doua consultatie din viata mea.mi se pare ca mai e atat de mult pana sambata...(si-asa v-am innebunit pe toate cele de pe forum cu intrebarile mele agasante.ce sa fac...sunt novice).multumesc din nou buga

Ultima oara a fost editat de kalina222 (2008-05-14 22:10:51)

#7 2008-05-14 22:26:41

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

trebuie sa te calmezi in primul rand pana ajungi la doctor.relaxeaza-te cumva ca sa nu te mai simti asa rau.ai grija de tine

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#8 2008-05-14 22:29:07

Chocolate22
Insomniac member

hai ca mai sunt 2 zile pana sambata. noi nu putem face altceva decat sa te incurajam puss
gandeste-te ca sunt altii care o duc mai rau decat noi smile

#9 2008-05-14 22:38:11

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

kalina222 e greu sa nu iti faci griji, e normal sa iti fie frica, dar cum spuneau si fetele asteptarea e totul. Fa investigatiile date de medic, si gandeste pozitiv. TREBUIE sa fii optimista.Gandeste-te ca atatea fete trec prin asta, si reusesc sa o scoata la capat, tu de ce nu ai putea sa faci asta? Nu esti mai slaba de inger decat ele, dar reactionezi normal, firesc, frica e ceva de care nu te poti feri, dar o poti invinge. Fii tare, si chiar daca nu te putem ajuta decat cu niste sfaturi, macar suntem, partase la temerile tale si te incurajam sa mergi mai departe. Multa bafta !!! puss

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#10 2008-05-15 12:22:15

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

kalina222 a scris:

azi trebuie sa incep a 4-a folie de yasmin(le iau pt un chist de 6,5 cm).cu toate ca inca aveam sangerari(menstruatie) am avut un act sexual.la 5 min dupa asta (si o lingura de finetti mai tarziu) a inceput durerea(asemanatoare cu cea de acum 4si 5 luni cand am aflat de chist) plus simptome specifice socului(transpiratie rece,stare de lesin,frisoane).am luat un neurofen.apoi am vomat si toata treaba s-a intensificat(aproape nu-mi mai putea misca picioarele de durere).am chemat salvarea.au venit,mi-au facut o injectie(algocalmin+ketonal+no-spa),au plecat...incepusem sa-mi revin,nu mai transpiram,nu mai ameteam.acum ma simt relativ bine,am senzatia d super-balonare si ma doare...stomacul.luni sunt programata la endocrinologie si sambata la gineco(pt o eco transvaginala).intrebarea mea e...exista posibilitatea ca acest chist sa se fi micsorat totusi...sau mai bine nu-mi fac sperante?daca nu s-a micsorat,ce sa fac?operatie(cum spune gineco) sau tratament(altul-cum spune endocrinologul)?
ps.o parere sincera as dori...nu o opinie medicala(stiu ca nu puteti inlocui medicul).sunt tare amarata pt ca ma simteam bine de cand luam yasmin si imi facusem sperante ca scap de cutit.am 20 de ani

aproapa ca m-as incumeta sa spun ca chistul tau s-a cam spart...si deci ai scapat de el...
echografia de simbata ne va spune daca am avut sau nu dreptate

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#11 2008-05-15 14:13:11

kalina222
New member

va multumesc la toate pentru raspunsuri.inca ma mai doare burtica, dar dupa ce am citit raspunsurile voastre cel putin mi s-a imbunatatit starea de spirit.doctoressa,multumesc mult,acelasi lucru l-am crezut si eu pana sa imi spuna tanti de la salvare ca nu crede ca e posibil.acum ca mi-ai confirmat parerea ma simt infinit mai bine.va multumesc din nou si da,sunt puternica si ies eu si din asta pana la urma.cred ca mai mult m-a enervat asteptarea decat frica in sine.va pup pe toate kram

#12 2008-05-15 14:38:26

Al Pacino
Administrator

si noi pe tine si asteptam vesti...
iar tanti de la salvare habar nu are...cum sa nu fie posibil???

#13 2008-05-15 14:49:40

kalina222
New member

pai cica si-a dat seama dupa ce m-a palpat pe abdomen,a zis ca poate ma supara asa putin(eu urlam de durere)...pfff.iar dispecera de la salvare a fost chiar amuzanta.a sunat logodnicul meu si l-a intrebat ce am el ca:?are o criza de la un chist ovarian mare,format din doua chisturi mai mici.lesina transpira,a varsat,va rog trimiteti o ambulanta?la care tanti:?cum de la un chist?nu...duceti-va la ginecologie!?,el:?doamna ii e rau, isi pierde cunostinta,poate s-a spart chistul!?ea:?nu...n-are cum...cum sa aiba dureri de la un chist??el:?haideti doamna ca se poate sparge sau torsiona un chist,va rog trimiteti o salvare!?,ea:?bine , dar nu cred ca e de la chist?.logic ca a venit salvarea destul de tarziu si eu incepusem sa-mi revin(nu mai trenspiram rece si eram constienta),dar tremuram ca varga si nu putem sa ma misc.asta e...nu pot sa zic nimic de medic,lia ce salarii au cei de pe salvare si ce conditii...ce sa le mai cer,bine macar ca au venit

#14 2008-05-15 15:15:18

Al Pacino
Administrator

kalina....au spor de 100%...deci salarii duble fata de restul medicilor....

#15 2008-05-15 15:21:29

kalina222
New member

daaa??nu mai stiu cine mi-a spus ca au 4-5 milioane.chiar i-am compatimit atunci.plus ca asta iarna am mers cu o salare neincalzita(cand am facut prima criza).aiurea doctoressa,unii dintre medici sunt lipsiti de umanitate.oricum,din punctul meu de vedere,medicii ar trebui sa fie cei mai bine platiti.pt ca eu as prefera sa se ocupe de mine un om care nu se gandeste la bani,la ce pune maine pe masa.am cunoscut in schimb si medici extraordinari,oameni extraordinari.tu esti unul dintre ei si iti multumesc sincer pt sfaturi si incurajari!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.