|
Nu esti logat.
Pietre la rinichi#1 2008-03-19 23:26:09
pietre la rinichiTatal meu are o piatra la rinichi care are 7mm si medicul i a spus ca nu se poate elimina pe alte cai decat ultasunete sau cu laser.din ce stiti voi,sau o rog pe doctoressa daca stie mai bine sa-mi spuna daca acest laser folosit in spargerea pietrei nu poate sa afecteze alte organe? Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #2 2008-03-19 23:40:41
Re: pietre la rinichie vb de litotritie extracorporeala cea cu ultrasunete. se sparge piatra cu ajutorul lor si se elimina sub forma de nisip. de terapia cu laser nu am auzit sau imi scapa mie ceva acum...oricum, avand in vedere ca unda laser este pozitionata strict pe piatra si unda e reglata nu vad de ce ar afecta si alte organe. dar cum spuneam nu ma pronunt pt ca nu retin acum. mami de minuni Offline #3 2008-03-19 23:55:03
Re: pietre la rinichiasa ma gandeam si eu..auzisem de un caz,o persoana a facut acest tratament dar a ajuns sa-i afecteze ficatul si mai tarziu a murit de aceea am intrebat.ma gandesc ca depinde foarte mult de medicul urolog care face interventia.Multu' eu_vreau Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #4 2008-03-20 11:40:52
Re: pietre la rinichin-ai pt ce. mami de minuni Offline #5 2008-03-20 12:05:48
Re: pietre la rinichimultumim, la fel si tie si la bebe. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-15 20:51:44
Re: pietre la rinichiam aflat azi ca si mama mea are 2 pietre la rinichi, una de vreo 7 si una de 9mm... din cate stiu eu exista si metode naturieste pentru a scapa de ele.. nu mai stiu pe cine am auzit ca lua cate o lingurita de ulei de masline amestecat cu nu mai stiu ce... are cineva vreo idee? shining from heaven... Offline #7 2008-05-15 21:03:36
Re: pietre la rinichiincercati la un homeopat mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|