|
Nu esti logat.
AM NEVOIE DE UN SFAT URGENT!javascript:insert_text(':o', '');#1 2008-05-15 23:49:34
AM NEVOIE DE UN SFAT URGENT!javascript:insert_text(':o', '');Buna tuturor, Offline #2 2008-05-15 23:53:46
Re: AM NEVOIE DE UN SFAT URGENT!javascript:insert_text(':o', '');cel mai indicat ar fi sa mergi la un alt medic daca cel la care te-ai dus nu te-a multumit, pentru ca : 1 daca faci tratament dupa ureche sunt sanse ca infectia pe care o ai sa nu se vindece, si sa capeti rezistenta la unele substante, 2 poti avea mai multe infectii, nu numai 1 sau prin tratamentul dupa ureche pot disparea doar simptomele si infectia sa nu se vindece, 3 nu poti stii cu exactitate ce ai, paote fi chlamydia, trichomonas, gardnerela, etc...asa ca cel mai bione ar fi sa mergi la medic, deoarece numai el iti poate spune cu exactitate ce ai, iti poate da un tratament eficient... Ultima oara a fost editat de ane_mona (2008-05-15 23:55:33) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2008-05-15 23:54:07
Re: AM NEVOIE DE UN SFAT URGENT!javascript:insert_text(':o', '');iulisa trebuie sa mergi la doctor. daca primul doctor nu te-a ajutat incearca la altul. nu e indicat sa faci tratament doar dupa ceea ce ai citit si dupa presupuneri. poate tratamentul trebuie urmat si de partener si poate ca ai o anumita tulpina a infectiei care nu poate fi tratata exact decat cu un anumit medicament. fuga la doctor iubesc+Camelia+Matei Offline #4 2008-05-16 09:34:20
Re: AM NEVOIE DE UN SFAT URGENT!javascript:insert_text(':o', '');daca e candida cu metronidazol o intretii...deci tot la medic tre sa ajungi. aici nu iti va da nimeni un tratament... mami de minuni Offline #5 2008-05-16 12:40:08
Re: AM NEVOIE DE UN SFAT URGENT!javascript:insert_text(':o', '');iulisa, chestia asta cu mersul la ginecolog pt ca nu`ti place mi se pare cea mai mare prostie pe care pot sa o aud din gura unei fete... draga mea, este spre binele tau, pt ca sunt sigura ca vrei sa ia grija de corpul tau. Ma rog, daca nu`ti place doctorul la care ai fost, mergi in alta parte, ca sunt sigura ca mai ai si alte optiuni... Sfatul meu si al fetelor de aici este sa mergi la doctor. Cum spunea si eu_vreau mai sus, aici nimeni nu prescrie tratamente si doar un doctor te poate ajuta! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|