|
Nu esti logat.
POSTINOR...E IN REGULA? HELP PLZ-5#77 2008-05-16 11:37:42
Re: POSTINOR...E IN REGULA? HELP PLZda, am avut contact neprotejat dupa postinor, de ce nu conteaza? daca am ramas inainte postinorul nu afecteaza bebeul? Sa reiau, pe 7 aprilie menstra, pe 10 aprilie contact neprotejat, era prea devreme sa raman, pe 12 aprile neprotejat, dar fara ejaculare in interior, nu a apucat, am luat postinor si pe 13 neprotejat, am zis ca nu raman ca sunt sub efectul postinorului oricum si acum pe 16 mai test pozitiv, dupa ce cu 2 zile in urma am avut niste pete maronii, probabil implantare ovul. Intrebare: cand a fost conceput copilul??????? inainte sau dupa postinor??? Ultima oara a fost editat de daliana (2008-05-16 11:41:13) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #78 2008-05-16 11:38:53
Re: POSTINOR...E IN REGULA? HELP PLZeu stiu ca nu-l afecteaza Offline #79 2008-05-16 11:42:21
Re: POSTINOR...E IN REGULA? HELP PLZbun, sa zicem ca nu afecteaza, insa dupa 5 zile de la postinor am avut sangerare, ca o menstra, cateva zile, puteam fi gravida si sa am sangerare? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #80 2008-05-16 11:43:46
Re: POSTINOR...E IN REGULA? HELP PLZda, puteai. din pacate test fals pozitiv nu prea exista Offline #81 2008-05-16 11:47:43
Re: POSTINOR...E IN REGULA? HELP PLZam facut acum dim un bhcg sa vad exact si il repet luni, insa mie mi-e frica sa nu fie inainte de postinor sarcina, as vrea sa fie dupa ca am mai avut o experienta neplacuta cu o sarcina oprita in evolutie - facusem electrostimulare si parafango inainte de ciclu si chiar pana in ovulatie si apoi nu a mai venit ciclul si am ramas si imi revin amintirile de atunci...., mai doream un bebe, 1 an jumate am incercat si de juma de an am renuntat sa mai ma gandesc, sa mai tin cont, pana cand am zis ca nu mai fac There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#82 2008-05-16 11:52:11
Re: POSTINOR...E IN REGULA? HELP PLZdaliana, stai sa vezi ce zice si doctoressa, dar nu cred ca postinorul pune probleme Offline #83 2008-05-16 11:59:48
Re: POSTINOR...E IN REGULA? HELP PLZo astept si pe doctoressa..... tare mult as vrea ca sa fie dupa postinor There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #84 2008-05-16 12:32:06
Re: POSTINOR...E IN REGULA? HELP PLZdaliana...oricum ar fi nu afecteaza postinorul sarcina...ci din potriva...o fixeaza daca e luat prea tarziu...ce ma mira pe mine e cum a fost mentra normala si totusi e sarcina...eu zic ca e de dupa menstra aceea...beta hcg ul te va lamuri... happy with him...inlove with him... Offline #85 2008-05-16 12:48:06
Re: POSTINOR...E IN REGULA? HELP PLZ
dupa postinor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #86 2008-05-16 12:52:14
Re: POSTINOR...E IN REGULA? HELP PLZslava domnului! sa te auda dumnezeu si asa sa fie sa imi iau povara din suflet! marti imi ies rezultatele la primul bhcg, ceea ce ar trebui sa fie cat de cat edificativ, repet, pe 17 aprilie a fost o sangerare ca de menstra care a tinut 5 zile, respectiv la 5 zile dupa postinor, eu considerand acuma menstra ultima in 17 aprilie, insa faptul ca s-a pozitivat testul cam devreme... adica la nici o luna din 17 aprilie ma faca sa ma gandesc sa nu se fi intamplat inainte....., intelegi? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|