|
Nu esti logat.
Meclon pt barbati#1 2008-05-16 21:11:20
meclon pt barbatiam o mare mare intrebare. am fost diagnosticata cu mycoplasma hominis si doctorita mi-a dat mie si partenerului meu tratament. pentru mine ovule si pt el un unguent. farmacista mi-a zic ca el trebuie sa se dea de 2 ori pe zi cu unuguentul. am citit prospectul si in prospect zicea k se uitilizeaza 1data/zi de preferat seara in strat gros de 2 cm pe gland. intrebarile mlee sunt : "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2008-05-16 21:19:58
Re: meclon pt barbatide 2 ori pe zi dupa ce se spala pe gland VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-05-16 21:27:33
Re: meclon pt barbatisi vreau sa intreb daca se apilca pe intreg penisul sau doar pe cap ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2008-05-16 21:28:07
Re: meclon pt barbatipe gland adica cap VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-16 21:28:56
Re: meclon pt barbatipink la analiza normala de secretie ti-a iesit asta sau ai facut o analiza speciala? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-05-16 21:34:19
Re: meclon pt barbatipt micoplasma, ureaplasma si chlamydia tb analize speciale Offline #8 2008-05-16 21:37:50
Re: meclon pt barbatinu, mi-am facut analiza speciala pt mycoplasma si ureaplasma si mi-a dat dosctora ovule si antibiotice mie si lui unguent si antibiotice. trebuie sa tinem tratamentul 10 zile. Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-05-16 21:38:25) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #10 2008-05-16 21:52:35
Re: meclon pt barbati
banuiam eu dar speram pana in ultima clipa sa nu trebuiasca analize speciale! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-05-16 22:04:40
Re: meclon pt barbatideci mi-a dat Doxicilina impreuna cu meclon ovule pt mine si pt el tot doxicilina si meclon unuguent. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|