homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fetelor..un mic ajutor..-2

#20 2008-03-31 11:33:38

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: fetelor..un mic ajutor..

cresti mare

mami de minuni hjarta

#21 2008-05-13 14:22:46

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu zic ca poti sa iei... data trecuta ai facut si urocultura ?

#22 2008-05-13 14:39:22

heimdall
Diamond member

spun asta pentru ca in mod normal ar fi trebuit sa-ti prescrie antibioticul dupa urocultura + antibiograma

#23 2008-05-13 14:56:18

heimdall
Diamond member

cred ca poti sa iei ciprinol daca n-ai cum sa ajungi la medic...

#24 2008-05-13 15:03:22

o'hara
Platinum member

avand in vedere ca a revenit asa de repede f probabil ciprinolul ala nu e tocmai cea mai buna alegere...

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-05-13 15:06:05

heimdall
Diamond member

da, ideal ar fi sa faca urocultura... dar daca ea zice ca n-are cum sad

#26 2008-05-13 15:09:26

o'hara
Platinum member

mda...am vazut...

mami de minuni hjarta

#27 2008-05-17 17:59:54

daniela-ioana
Full member
Inregistrat: 2008-04-25

fetelor va rog ajutati-ma si pe mine. nu vreau sa mai deschid un nou topic asa ca o sa va spun aici ce ma doare si pe mine...

de 3 luni ma confrunt cu o cistita....

prima data a aparut in februarie, cu o seara inainte sa plec in delegatie in turcia....in dimineata plecarii am fost la farmacie si mi s-a dat uricol, no-spa si nurofen. mi-a trecut binenteles. cand m-am intors am fost la ginecologie, i-am zis de problema si a zis ca tratamentul pe care l-am luat e bun..mi-a dat tratament pentru candida care imi aparuse si m-a trimis acasa....neutral

cam dupa o luna mi-a aparut din nou mai grav. nu mi-a curs niciodata sange, insa aveam niste dureri..nu pot sa va explic, si binenteles urinatul des, care cred ca era mai dureros decat durerile (lucrez in otopeni si pana ajung acasa in Rahova fac aprox 2 ore!!!!). de data asta am fost la urolog, am facut sumar de urina si urocultura, inclusiv antibiograma pentru culturi pozitive. pana la iesirea rezultatelor analizei mi s-au prescris urmatoarele:

biseptrim
no-spa
diclofenac
uro-vaxom

rezulatatele analizelor de atunci: Stafilococ aureus..

am luat tratamentul de mai sus 10 zile dupa care ar fii trebuit sa ma duc sa-mi prescrie un tratament corect pe baza analizelor...ceea ce n-am mai facut (era in perioada pastelui, ma simteam foarte bine....sad mare greseala am facut

acum mi-a aparut din nou, nu e la fel de grav, nu ma doare foarte rau la urinare, insa urinatul des ma omoara
acum am fost la urgenta, pentru ca simptomele am inceput sa le am de aseara, si am zis ca pana luni se agraveaza..
doctorului i-am aratat analizele facute si mi-a spus urmatoarele:

tratamentul cu urovaxom trebuie facut 3 luni de zile (iei 10 pastile faci pauza 20 de zile si continui la fel..
mi-a mai prescris:

augmentin (pe antibiograma scria ca stafilococul era sensibil la augmentin (plus alte antibiotice) si rezistent la penicilina si tetraciclina)- 2/zi timp de 7 zile dupa care sa astept 7 zile si sa ma duc din nou pt urocultura..

urisan- 3/zi

ketonal supozitoare 2/zi

acum care sunt intrebarile mele:

1.cistita este o boala care sa recidiveze atat de des (precum candida) sau nu am luat eu tratamentul corect pana acum si din aceasta cauza mi-a aparut de 3 ori in 3 luni (mentionez ca n-am mai avut niciodata pana acum si am 25 de ani)

2.cistita sau stafilococul care o provoaca se poate lua de pe vasul de toaleta? eu nu ma asez pe toalete starine in afara de cea a pritenului meu si ma gandesc ca poate o iau de acolo...nu stiu ma intreb pentru ca am facut-o de prea multe ori

3. i-am spus medicului ca am candida si mi-a zis ca poate sa imi prescrie ketoconazol (daca am inteles bine) dar ca sa il i-au doar daca imi apare....ce sa fac va rog dati-mi un sfat, ce antimicotic sa iau ca sa nu imi apara candida

stiu ca am scris foarte mult, va multumesc din suflet pt orice sfat, ca sunt terminata pshihic, aseara am plans toata seara si iubitzelul meu nu mai stia ce sa imi faca...

"You give me strenght cu carry on......."

#28 2008-05-17 18:02:59

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

intre cistita si candida nu exista nici o legatura ea a tot aparut datorita stafilococului scapi de el scapi si de candida.nu cred ca se ia de la vasul toaleta

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#29 2008-05-17 18:15:03

daniela-ioana
Full member

acum tot citesc pe net si m-am ingrijorat si mai rau

cica cistita netratata, corect sau netratata poate duce la pielofrenita (boala a rinichiului)

mi-este foarte frica pentru ca eu nu beau apa mai deloc....

mi-a spus doctorul azi ca trebuie sa beau cel putin 2 litri si chiar m-am ingrijorat si mi-am spus ca o sa fac orice sa beau cei 2 litri..

apropoi am uita sa va intreb desi stiu , augmentinul interactioneaza cu logestul nu? avand in vedere ca 7 zile i-au tratament, inca 7 pastile Logest si abia apoi fara prezervativ nu-i asa?

va multumesc din suflet ca existati rodnar

#30 2008-05-17 18:16:21

evilpink
Banat

tu fa tratamentul si o sa fie bine.da trebuie protectie pe toata durata trat.+ inca 7 zile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#31 2008-05-17 18:23:29

daniela-ioana
Full member

multumesc....

stiu k intind coarda, dar un antimicotic ca sa nu mai fac din candida, care sa mi-l dea de la farmacie fara reteta ....

#32 2008-05-17 18:26:32

evilpink
Banat

nu intinzi coarda.da un antimicotic este o idee foarte buna,difluca sau flucovin este ok

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.