|
Nu esti logat.
Ajutati-ma cu un sfat....#1 2008-05-17 12:32:21
ajutati-ma cu un sfat....Buna, sunt noua pe forumul acesta, dar am vazut ca se abordeaza subiecte destul de interesante, asa ca m-am inscris si eu...as vrea sa va cer o parere in legatura cu o posibila sarcina...ultima menstruatie am avut-o pe 13 aprilie, pe 28 aprile am avut un contact neprotejat si prietenul meu a ejaculat in mine...am facut pana acum 2 teste de sarcina(OZONE) ,unul in a 16 zi de la contact(marti , 13.05.2008) ,si unul azi (sambata , 17.05.2008)..ambele au iesit negative, menstruatia trebuia sa imi vina duminica trecuta, dar nu mi-a venit inca....ce parere aveti, sunt sau nu insarcinata? Cand mai sigur se face un test de sarcina de al carui rezultata sa fiu sigura? Ar trebui sa merg la ginecolog? As dori un raspuns cat mai rapid ,daca se poate, si in special un raspuns din partea doctoressei. Multumesc mult!!! Offline #2 2008-05-17 12:33:46
Re: ajutati-ma cu un sfat....testul se face la 3 saptamani de la contact sau 1 saptamana de intarziere. daca e negativ si tot intarzie menstra se merge la dr mami de minuni Offline #3 2008-05-17 12:35:20
Re: ajutati-ma cu un sfat....testul de sarcina trebuie facut la 3 saptamani dupa contact sau la o saptamana de la intarzierea menstrei. mai fa un test luni dimineata cu 1 urina. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #4 2008-05-17 12:36:28
Re: ajutati-ma cu un sfat....eu_vreau, exact asa am facut testul al doilea, asta e a 3-a saptamana de la contact si o saptamana de la intarziere, si a iesit negativ...dar menstra tot nu a venit ,si nici nu am simptomele corespunzatoare....nu stiu ce sa cred... Offline #5 2008-05-17 12:37:55
Re: ajutati-ma cu un sfat....mergi la ginecolog sa-ti dea ceva ca sa-ti vina menstra Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-17 13:26:31
Re: ajutati-ma cu un sfat....chiar trebuie facut exact exact dupa 7 zile de la intarzierea menstrei....am citit ca poate sa se pozitivizeze un test chiar si dupa 2 saptamani de la contact...dupa o zi 2 de la intarziere....daca eu l-am facut cu 2 zile mai devreme(trebuia facut luni de dimineata)...dati-mi va rog mai multe informatii....daca se poate....multumesc...(precizez ca in iunie am si licenta...poate sunt prea stresata din cauza asta si deaia imi intarzie...) Offline #7 2008-05-17 13:49:57
Re: ajutati-ma cu un sfat....posibil sa iti intarzie din cauza stresului. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #8 2008-05-19 13:44:19
Re: ajutati-ma cu un sfat....corry draga asa am fost si eu....aproape 3 luni am stat cu indoiala...tot ma simteam rau si aveam greturi...am facut vreo 5 teste de sarcina si toate au iesit negative...eram disperata...si incepea parca sa-mi creasca burtica...pana cand saptamana trecuta am fo la ginecolog...si din fericire nu sunt....am afcut o ecografie si totul e ok.starile de rau sunt de la anemie iar burtica o crescut pt ca m-am ingrasat un pic:)))...deci eu zic sa mergi la doctor...si d-na doctor mi-a zis ca mai mult gandul ca as putea fi insarcinata iti provoaca anumite stari ...iti doresc succes Offline #9 2008-05-19 13:47:44
Re: ajutati-ma cu un sfat....am uitat sa mentionez ca ciclul imi venise regulat...dar eu tot stresata eram Ultima oara a fost editat de yna_marya (2008-05-19 14:21:26) Offline #10 2008-05-19 13:49:15
Re: ajutati-ma cu un sfat....yna_marya ai warn te rog sa citesti regulile si sa editezi! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|