homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Revin cu o problema delicata...nu intra-3

#39 2007-08-23 07:19:25

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: revin cu o problema delicata...nu intra

Multumesc pentru vorbele bune si gandurile calde. Sunt confuza.... De obicei nu pierd nici o lupta si nu ma las doborata foarte usor. Problema e ca depasesc foarte greu "socul" fiecarei luni. Imi promit mie ca nu ma mai gandesc si ma trezesc apoi in mijlocul noptii sa numar orele pana la ziua urmatoare. Si ZBANG..in ziua 28 --menstra. Nu pot sa mai plang pentru ca ii fac foarte mare rau si sotului meu. Ma doare sufletul cand zambeste si e optimist si pune "pariu" cu mine lunar ca de data asta reusim. Si eu stiu ca nu e asa.... Nu stiu ce sa va spun... cert este ca sunt extrem de confuza. Sper sa-mi revin. Va pup...

#40 2007-08-23 10:18:35

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

aceeasi dezamagire o incercam si noi in fiecare luna de...mult timp...noi avand si experientele cu sarcinile pierdute...of...dar smile saptamana viitoare urmeaza sa botezam un baietel care prin botez va deveni si fiul nostru spiritual si e asa de linistitor gandul asta...cautati sa botezati si voi si ai sa vezi ca va veti simti mai bine. capu' sus!

mami de minuni hjarta

#41 2007-08-23 11:58:40

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

vom incerca sa facem asta. chiar o cunostinta va naste in curand. ideea e ca exact aceleasi probleme le-am avut si noi...sarcini pierdute, tratamente peste tratamente... bani peste bani. sper din tot sufletul meu sa am puterea si curajul sa ma ridic din nou in picioare.

multumesc doctoressa pentru suport. nici nu iti poti imagina cat bine imi faci. promit ca voi lua o decizie foarte clara...daca merg sau nu mai departe...

Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-08-23 12:04:12)

#42 2008-05-19 20:48:10

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

ralluka eu iti tin pumnii si nu iti pierde speranta...speranta moare ultima...eu am o vecina care a facut avort spontan de vreo 7 ori si tratamente peste tratamente...a plecat in budapesta pentru alt tratament...si acum e insarcinata,urmeza sa nasca in luna iulie 2 baietei...niciodata s nu iti pierzi speranta...minunea s produce mereu knd te asteptti mai putin...si cu toate ca sunt mai mica si mai noua pe forum iti doresc mult succes si sper s iti implinesti viisul tau si al sotului tau d a avea un bebe...ai incredere si nu inceta s speri:*

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.