|
Nu esti logat.
Nelamurire! ,Multumesc#1 2008-05-18 14:33:14
Nelamurire! ,MultumescVa rog frumos sa ma lamuriti si pe mine : eu iau AC, am facut pauza de cele 7 zile in care mi a venit mestra si dupa 4 zile ce am reinceput sa le iau, prietenul meu a lasat in mine... ceea ce de obicei nu facem. Sunt protejata sau ar fi bine sa iau postinor? Din cate am citit pe forum e contraindicat sa iei AC si postinor in acelasi timp, te deregleaza hormonal. Eu sunt mai panicata de felul meu si pritenul meu mi a reconadat, ca sa fim siguri, sa iau pilula de a 2 zi. Ce ma sfatuiti? multumesc si astept rasp vostru Offline #2 2008-05-18 14:36:33
Re: Nelamurire! ,Multumescpai daca iei anticonceptionale de ce sa nu termine in tine?? ca doar de-aia le iei. NU ai de ce sa iei postinor. rolul anticonceptionalelor este sa te protejeze de o sarcina in cond in care el ejaculeaza in interior. Offline #3 2008-05-18 14:38:03
Re: Nelamurire! ,Multumescde ce le mai iei, daca nu il lasi sa termine in tine? care mai e scopul lor?! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2008-05-18 15:51:25
Re: Nelamurire! ,Multumescanticonceptionalele le iei pentru protectia impotriva sarcinii, deci poate sa ejaculeze. sau tu pentru ce le iei??? Offline #5 2008-05-19 18:41:32
Re: Nelamurire! ,Multumescam si eu o nelamurire..sper k postez unde trebuie....iau anticonceptionale triregol care sunt trifazice si in loc de pastiluta 7 am luat pastiluta 11...dar fac parte din aceeasi ''clasa'' din cele 3 faze si pe prospect scrie ca au aceeasi cantitate de hormoni pastilutele de la 7 - 11.oare are ceva?doamne neatenta pot sa fiu si eu! Everything will be ok in the end!If it's not ok,it's not the end! Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-19 18:47:41
Re: Nelamurire! ,Multumescnu are nimica gemina stai linistita VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-05-19 22:51:59
Re: Nelamurire! ,Multumescmultumesc pentru raspunsurile voastre...mai am o nelamurire...eu iau novynette ... fiecare pastila are aceasi compozitie pentru ca eu m am obisnuit sa le iau dupa indicatile de pe fiola dupa zile, si nu incep cu ziua 1 ... cred ca sunt o inconstienta....in cazul asta ar trebui sa iau postinor nu? multumesc Offline #8 2008-05-19 22:56:04
Re: Nelamurire! ,Multumescraluca...daca pe folie sunt 21 de pastile toate au aceeasi compozitie...poti sa le iei si crucis numa sa iei una pe zi timp de 21 de zile cu pauza de 7 zile dupa, iar in a8a zi incepi folie noua. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #9 2008-05-19 23:18:42
Re: Nelamurire! ,Multumescam si eu o intrebare urgenta ... eu am anticonceptionale din anglia dianette si in 2 luni le termin ... pot continua cu cele de aici diana 35 ? ar putea sa existe vreun risc sa raman insarcinata daca continui cu cele de aici ? si apoi in septembrie plec din nou si o sa iau iar dianette Offline #10 2008-05-19 23:27:30
Re: Nelamurire! ,Multumescsau daca fac o pauza de o luna si dupa o luna incep sa iau din nou dianette dupa cat timp incep sa isi faca iarasi efectul fara sa mai existe riscul unei sarcini ? Offline #11 2008-05-20 04:44:40
Re: Nelamurire! ,Multumescbuna..sunt ade si am o intrebare...azi mi-am inceput viatza sexuala si sunt nelamurita in legatura cu ceva...la inceputul actului sexual prietenului meu i-a cazut prezervativul si m patrunsese putin d tot pt k eram virgina...dar eram la inceput si n se terminase inauntru..vreo 3-4 min a durat toata chestia fr prezervativ...apoi totul a decurs cu prezervativ..am vreun motiv d ingrijorare....??ciclul trb sa-mi vina peste o saptamana....e vreo sansa s raman insarcinata??...multumesc mult.. Offline #12 2008-05-20 08:37:12
Re: Nelamurire! ,Multumescnu ai motive de ingrijorare dar de acum sa folisiti prezervativul d ela inceputul actului VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-05-20 09:51:49
Re: Nelamurire! ,Multumesc
dupa o pauza,oricat de lunga sau scurta,esti protejata de la prima pastila a noii folii. daca schimbi pilulele nu exista riscul unei sarcini,toate merg pe acelasi principiu mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|