|
Nu esti logat.
Analize#1 2008-05-19 17:56:30
analizeam fost sa-mi iau analizele.. dupa cum poae stiti presupuneam ca am candida.. ei bine,se pare ca nu am www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #2 2008-05-19 17:58:38
Re: analizemihaela papanicolaul este ok .ai o inflatie produsa de o infectie dar cu ce anume nu imi dau seama asta pt.ca lipseste din buletinul de analize nici eu nu stiu unde nu ai inteles tu ce a scris doctorul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-05-19 18:02:11
Re: analizeai flora doderlain ceea ce e bine - aia e flora normala a vaginului si din cate inteleg ar fi gardnerella (coci gram pozitivi) pt care tratamentul e cu antibiotic mami de minuni Offline #4 2008-05-19 18:06:18
Re: analizeaha..si nu e transmisibila? e ok tratamentul precris?sunt chiar necesare spalaturile? www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #5 2008-05-19 18:10:58
Re: analizenu e transmisibila. tratamentul e ok. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-19 18:12:52
Re: analizeok...si spalaturile??? sunt obligatorii?? www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #7 2008-05-19 18:14:34
Re: analizenu sunt medic deci nu pot sa iti raspund mami de minuni Offline #8 2008-05-19 18:19:00
Re: analizeeu nu as face spalaturi gardenerella tocmai dic cauza asta apare datorita spalaturilor frecvente in vagin.poti sa faci tratamentul mai tarziu nu se intampla nimic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-05-19 18:29:03
Re: analizemultumesc f mult pt raspunsuri www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #10 2008-05-19 18:33:46
Re: analizecu placere! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-05-20 11:16:17
Re: analize
cu sau fara spalaturi e cam tot aia... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|