|
Nu esti logat.
Probleme de cand am reinceput pastilele#1 2008-05-16 22:08:55
probleme de cand am reinceput pastileles`o iau cu inceputul..in trecut am luat marvelon vreo 2 ani aproape..timp in care aveam niste stari pe care eu le numeam atacuri de panica si anxietate..invatasem sa le controlez,era cat de cat bine,insa starile existau..de cand am stabilit sa fac o pauza,starile au disparut,m`am simtit din ce in ce mai bine,eram aproape vindecata... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #2 2008-05-17 09:32:20
Re: probleme de cand am reinceput pastileleii lasati voi link doctoressei va rog? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #3 2008-05-17 16:20:06
Re: probleme de cand am reinceput pastilelei-am lasat ankuzza...din pacate poate nu intra pana luni... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-05-19 10:46:39
Re: probleme de cand am reinceput pastilelesunt un inceput de atacuri de panica si au legatura cu contraceptivele...schimba-le...or exista unele care sa nu iti dea starile astea, trebuie doar sa le gasim Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-05-19 11:03:57
Re: probleme de cand am reinceput pastilelestiam eu..era prea mare coincidentza...sa ma duc inapoi la doctora sa ii povestesc ce mi se intampla?dar macar sunt sanse sa gasesc unele care sa nu imi dea starile astea?eu sufar de atacuri dinainte sa incep sa iau pastile..numai ca imi revenisem bine cand am facut pauza.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-19 11:43:57
Re: probleme de cand am reinceput pastileleaa si daca imi dau stari dinastea de acum,nu exista deloc posibilitatea sa ma obisnuiesc cu ele si sa nu`mi mai fie rau? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #7 2008-05-19 11:51:06
Re: probleme de cand am reinceput pastileleteoretic ai putea sa te obisnuiesti...insa ai aceasta problema si eu nu as astepta...intoarce-te la medic, evident... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-05-19 12:38:37
Re: probleme de cand am reinceput pastilelemultumesc,asta am sa fac.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #9 2008-05-20 12:28:42
Re: probleme de cand am reinceput pastilelerevin...am stat de vorba cu un medic,care mi`a spus ca toate anticonceptionalele au ca efect advers agravarea starilor anxioase,inclusiv a atacurilor de panica..si mi`a recomandat sa renunt la pastilute sau sa tratez concomitent anxietatea..eu calmante nu iau pt ca mi`au facut mai mult rau decat bine in trecut,deci ce ramane de facut? nu vreau sa renunt nici la pastile,mi`e greu fara,dar si cu starile astea ingrozitoare,permanente..ce alternativa mai am? Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-05-20 12:36:11) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #10 2008-05-20 13:49:19
Re: probleme de cand am reinceput pastileleare rost sa ma duc la alt medic,sa mai schimb pastilele?sau sa renunt la ele?e singura optiune? Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-05-20 14:52:41) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #11 2008-05-20 14:54:56
Re: probleme de cand am reinceput pastileleda, are...pentru ca e drept ca toate pot face treaba asta, insa nu e musai sa o faca... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2008-05-20 15:01:31
Re: probleme de cand am reinceput pastilelesincer,saptamana viitoare am sa vin..vreau de mult sa ajung la dumneavoastra,insa saptamana aceasta sunt foarte incarcata.poate reusim sa gasim o solutie,ca e tare greu fara pastilute!mai greu e ca nu prea stiu cum ajung acolo..si programul dvs. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #13 2008-05-20 15:10:05
Re: probleme de cand am reinceput pastilelesuna la cabinet cind stii sigur in ce zi poti ajunge...fetele iti vor explica si cum ajungi(de altfel pusese si alexia o harta pe forum) ..iar programul, in afara de vineri cind sunt dimineata, ma gasesti dupa-amiaza(fetele te vor ajuta si cu ora) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2008-05-20 15:13:42
Re: probleme de cand am reinceput pastileleaa e bine..multumesc..am sa ma interesez! Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|