|
Nu esti logat.
O problema delicata!#1 2008-05-20 22:59:43
O problema delicata!Care sunt cauzele intarzierii ciclului? Inafara de sarcina, ma refer la unele boli, anexita, sau mai stiu eu ce... Offline #2 2008-05-20 23:33:13
Re: O problema delicata!pot fi multe...de la dereglare hormonala pana la o raceala...din pacate degeaba ne spui simptomele caci doar medicul poate pune un diagnostic...asa ca sfatulmeu e sa ti faci o programare cat mai curand... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-05-21 10:25:21
Re: O problema delicata!cu placere si te asteptam cu vesti... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-05-21 10:47:17
Re: O problema delicata!torro...eu zic sa faci totusi un test de sarcina.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|