|
Nu esti logat.
Yasmin si menstruatia#1 2008-05-18 19:41:20
yasmin si menstruatiava rog ajutati-ma... medicul mi-a prescris yasmin, le-am luat o data ce mi-a venit menstruatia dar nu se mai termina. deja e a 7 zi si nu pare ca se va sfarsi in curand. ce se intampla? Offline #2 2008-05-18 19:54:44
Re: yasmin si menstruatiasangerezi abundent? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-05-18 19:56:10
Re: yasmin si menstruatiaca in ultimile zile ale unei menstre normale. Offline #4 2008-05-18 19:57:10
Re: yasmin si menstruatiaadica nu e exagerata.culoarea este normala sau e maronie? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-05-18 19:57:45
Re: yasmin si menstruatiastiu de spotting dar problema este alta. in urma cu o luna si ceva am avut o intrerupere de sarcina din cauza unor nereguli care au aparut. mi-e frica sa nu fie ceva legat de asta.maronie acum, la inceput a fost normala Ultima oara a fost editat de tran costina (2008-05-18 20:03:09) Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-18 20:00:04
Re: yasmin si menstruatiatran costina ai warn te rog sa citesti regulile si sa folosesti butonul editeaza! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-05-18 20:01:20
Re: yasmin si menstruatiamultumesc mult Offline #8 2008-05-18 20:02:52
Re: yasmin si menstruatiacu placere! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-05-21 14:03:24
Re: yasmin si menstruatiadeja e a 10 zi de cand nu mi se mai termina ciclul. incep sa ma sperii.cand ma duc la toaleta ramane vasul rosu de la sange. din cate am inteles spotttingul reprezinta cateva pete de sange maroniu dar la mine e mai mult decat atat. nu pare sa se opreasca. e posibil sa am altceva? mentionez e a 10 zi de cand iau yasmin si am o stare generala buna. Offline #10 2008-05-21 14:05:33
Re: yasmin si menstruatiareintoarce-te la medic sau da-i untelefon..nu pare prea ok.el iti va spune ce si cum . Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #11 2008-05-21 14:11:29
Re: yasmin si menstruatiaspune-mi unde pot sa citesc mai multe de spottingul asta sau spune-mi u mai multe, te rog frumos. m-am cam speriat. la doctora oricum ma duc. Offline #12 2008-05-21 14:17:37
Re: yasmin si menstruatiada search la butonul cauta sus... si scrie spotting Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #13 2008-05-21 14:18:15
Re: yasmin si menstruatianu e nici un motiv de spaima...cred...pentru ca din postul tau(cel cu vasul rosu de singe) reiese ca piersi cantitati impresionante de singe....ma rog, nu cred ca e chiar asa, deci nu e de spaima, insa daca curge mai mult decit citeva picaturi(adica daca absorbantul de zi cu zi nu face fata) atunci intoarce-te la medic...nu pentru ca ai fi patit ceva, ci pentru ca sa nu mai fi asa de panicata si pentru ca sa te invete cum sa faci sa se opreasca singerarea(in principiu sunt prea putini estrogeni si de aia singerezi) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2008-05-21 14:21:46
Re: yasmin si menstruatiamultumesc mult. chestia aia cu vasul de toaleta e ceva de genul menstruatiei din cea de-a doua zi, cand merg la toaleta scurgerile sunt mai mari. iar pe zi un absorbant nu face fata. cam in cat timp credeti ca se va opri? Offline #15 2008-05-21 14:23:06
Re: yasmin si menstruatiadepinde de la persoana la persoana .. depinde de organismul fiecaruia. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #16 2008-05-21 14:23:52
Re: yasmin si menstruatiapai scumpa mea....nu stiu cind se va opri Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|