|
Nu esti logat.
Amigdalita asta:(#1 2007-01-24 16:48:28
amigdalita asta:(cine stie un tratament bun pt amigdalita?sunt f sensibila si racesc mereu in gat..si nu oricum..fac febra de fiecare data si pic la pat..si chiar nu am nevoie de asta acum..am luat tantum verde si ma gandesc sa incep cu antibiotic pt ca mi`e frica sa nu se complice!astept sugestii Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #2 2007-01-24 17:03:02
Re: amigdalita asta:(poi..daca racesti prea des ar tb sa le scotzi..mie asta mi a recomandat doctorul.ce i drept mi a trecut sensibilitatea la gat si acum am la plamani.. (anul asta am facut pneumonie d 4ori). pune tzi fular cand vezi ca e frig, nu respira pe gura, bea ceaiuri si mananca strepsils (nu prea multe totusi!) de asemenea galbenusul de ou frecat cu zahar e eficient, si nu i deloc scarbos. se ia un ou, se separa bine bine galbenusul de albus si se pune intr o cana, apoi se amesteca cu 4linguritze de zahar pana capata un aspest omogen si se "umfla" un pic.daca nu ti place asa , desi e tare bun, pune lapte cald deasupra si obtii un Chaud-Euf (sodou, pe romaneste). Cocorosie! Offline #3 2007-01-24 17:05:17
Re: amigdalita asta:(nu am fost..pt ca azi de dimineata m`a luat durerea...si acum simt cum ma ia si febra..sunt uimita de cat de repede a evoluat..si vreau antibiotic pt ca mie nu`mi trece cu d`astea !:(si nu mai stiu nici ce antibiotic sa iau..inainte luam eritromicina..nu prea isi mai facea efectul.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-10-04 11:00:12
Re: amigdalita asta:(eu stiu alexia.am scapat de puroi in gat asa.deci te duci la plafar cumperi tinctura de propolis.si iti dai in gat cu ea.cumperi niste bete mai lungi pt. frigarui eu cu deastea folosesc infasor pe ele fata si imi dau cu tinctura in gat de 2-3 ori pe zi,te avertizez insa ca ustura de .......... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-10-04 11:02:03
Re: amigdalita asta:(trece dar nu asa repede.si sa iti dai de 3 ori pe zi.si 2 ore nu mananci si nu bei nimic dupa ce faci operatiune asta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-04 11:58:48
Re: amigdalita asta:(eu am suferit de amigdalita cronica de mica si luam antibiotice de cateva ori pe an, mi-am distrus si dintii... din (ne) fericire, la 16 ani mi le-am scos...am fost la consultatie la un dr. o.r.l-ist f.bun din Bucuresti si mi-a spus ca daca nu le scot, va fi foarte rau, va cobori infectia la inima, sau asa ceva, oricum nu era de bine. Asa ca le-am scos... nu regret nici pana in ziua de azi, chiar daca acum sunt predispusa la laringita, pneumonie...macar nu mai iau antibiotice non-stop...Ma rog, eu aveam 2 pungi de puroi mari si a fost mai bine sa le scot...Stiu ca nu e foarte bine si ca au rolul lor, insa mi-e mai bine fara infectia aia constanta in corp. Alt remediu minune nu stiu, ca eu tb mereu sa iau antibiotice cand ma apucau crizele, altfel nu trecea Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-10-04 11:59:32) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #7 2007-10-04 12:01:41
Re: amigdalita asta:(
Eu am avut mari probleme cu amigdalita. Dar doctorita de familie e super. Am rezolvat totul cu Hexaroleten. Dupa masa va spalati pe dinti si apoi luati o tableta pentru supt. Si timp de 3 ore nu mai mancati nimic sa isi faca efectul. Nici un alt antibiotic. De fiecare data cand am simtit usturime am luat si acum deja de un an nu am mai avut probleme. Si eram in pericol sa mi le scoata. Sper sa functioneze si la voi fetelor. iubesc+Camelia+Matei Offline #8 2008-05-22 10:36:20
Re: amigdalita asta:(aseara mi-a iesit nu pe amigdale nici nu stiu unde anume sa expli ,nici in cerul gurii ci mai intr-o parte o basicutaam zis eu.am apasat usor pe ea astazi si sa spart doar ca a iesit ceva din ea,consistent ca sa zic asa.se poaet sa fi fost puroi? ma ustura nitel chiar in zona respectiva.sa fie o punga de puroi? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-05-22 11:13:16
Re: amigdalita asta:(
S-ar putea sa fie o afta. Mie imi apar chestii din astea pe partea interiara a buzei sau pe gingii. Mie imi trece cu tinctura de propolis. Am vazut ca mai foloseste cineva remediul asta pe aici! Ustura, dar e eficient. Offline #10 2008-05-22 11:18:05
Re: amigdalita asta:(nu e afta ca aia ustura nu nu arata asa.cel mai probabil a fost o punga cu puroi! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|