|
Nu esti logat.
Doar o simpla raceala?#1 2008-05-22 13:05:31
Doar o simpla raceala?Am fost sapatamana trecuta la ginecolog si mi-a dat tratamnet pentru micoza vaginala - si pt mine si pt partener, nixoral, septovag si clotrimazol (12 zile). Problema e ca m-a durut si gatul, stranutam de dinainte. Ok, m-am dus la dr de familie, i-am spus ce am, ce tratament urmez si ca imi e teama sa nu am decat o simpla raceala. Am niste basicute pe limba, aproape de gat si un gust amar. Doctorul mi-a dat antibiotic si eurespal - mi-a spus ca-s racita!. Am luat 2 antibiotice si am citit pe net ca nu fac bine. momentan iau eurespalul si hexoralleten. Ieri seara si de dimineata am facut si gargara cu bicarbonat. Ma streseaza chestia asta, nu vreau sa ii dau si partenerului - de sambata am evitat orice contact. help . e doar paranoia? Offline #2 2008-05-22 13:23:07
Re: Doar o simpla raceala?nu se transmite asa usor candidoza...cred ca e un mare procent de paranoia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-05-22 13:27:22
Re: Doar o simpla raceala?da:D. si il ia constincios . mulumesc mult:D. e bine ce iau? fara antibiotic? Offline #4 2008-05-22 13:47:38
Re: Doar o simpla raceala?da...eu cred ca da Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-05-22 14:07:56
Re: Doar o simpla raceala?Va multumesc pt raspunsuri. O zi buna si multa sanatate Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|