|
Nu esti logat.
Ac protejeaza?#1 2008-05-09 12:02:14
Ac protejeaza?Stiti ca am luat ac yasmin ...marti am terminat a doua folie si astazi , adica vineri , am intretinut relatie sexuala si el s-a terminat in mine , e vreun risc? Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline #2 2008-05-09 12:03:17
Re: Ac protejeaza?nici un risc esti protejata si in pauza de 7 zile cu conditia sa iei cele 21 de pastile corect VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-05-10 12:26:17
Re: Ac protejeaza?buna fetelor Am luat luat doua folii de yasmin si acum am intrerupt din motive medicale In perioada asta de pauza nu am avut relatii sexuale As vrea sa incep sa iau iar pastilele dar as vrea sa stiu daca o sa am dinou spotting ?? spottingul apare doar cand iei pt trima data pastilele sau si dupa o intrerupere Va multumesc life is like a game you must be the best Offline #4 2008-05-10 13:06:43
Re: Ac protejeaza?s ar putea sa reapara spottingul...si le incepi din nou din prima zi de menstra... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-05-10 13:08:31
Re: Ac protejeaza?poate sa apara si dupa intrerupere depinde de organism daca primadata ai avut spotting nu inseamna ca o sa ai si acum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-22 15:13:09
Re: Ac protejeaza?eu de exemplu prima oara nu am avut, dar am avut a doua oara “if you want something in life, reach out and grab it...” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|