homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie ciudata

#1 2007-07-16 12:10:47

cezara25
Full member
Inregistrat: 2006-10-31

menstruatie ciudata

Rein cu aceeasi problema mai veche. iau anticonceptionale Yasmin de 9 luni, luna aceasta sangerarea a fost extrem de redusa cantitativ, nu mi-au trebuit decta trei tampoane zilnice!!! si mi-au curs vreo trei cheaguri sanatoase si asta a fost tot. inainte , in celelalte 8 luni ciclul a fost normal. mi-e frica ca atunci cand o sa le las definitiv nu o sa imi mai vina ciclul deloc. Ce sa fac! mai vroiam sa iau doar o luna si atat dar acum mi-e frica!

multumesc

#2 2007-07-16 13:35:47

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: menstruatie ciudata

menstruatia se diminueaza sub anticonceptionale...adica pe perioada pe care le iei...dupa ce le vei intrerupe iti va venii normal...mai ia le linistita o luna...e normal ca dupa atata timp sa se diminueze...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-07-16 13:57:05

loly_20
Membru
Inregistrat: 2007-07-16

buna fetelor.......eu am o problema destul de grava zic eu............eu nu am ciclul regulat..........iar acum nu mi-a venit de 3 luni..........cand mi-a venit acum 2 sapt m-a tinut o sapt si apoi a inceput sa curga din ce in ce mai rau si cu cheaguri...m-am gandit ca poate fi d la cris ......eu fiind p ciclu am intrat in cris si apa era f rece si mi-e frica ca d acolo am patit asta......................voi ce parere aveti?...........spuneti-mi un doctor/doctorita ginecolog buni din oradea pls........sunt disperata si f speriata........astept raspunsurile voastre........ms.:smile(smile(smile(smile(smile(smile(smile(smile((

#4 2007-07-16 13:58:34

loly_20
Membru

astept un raspun.....sadsmile((smile(smile(smile(smile(smile((.........nu mai stiu ce sa ma fac?.pls fetelor................:smilesmilesmilesmilesmile(

#5 2007-07-16 13:59:47

loly_20
Membru

crys_ty_na a scris:

menstruatia se diminueaza sub anticonceptionale...adica pe perioada pe care le iei...dupa ce le vei intrerupe iti va venii normal...mai ia le linistita o luna...e normal ca dupa atata timp sa se diminueze...

cristina vad ca esti din oradea.....pls spune-mi dk stii un ginecolog bun sau doamna ginecolog................:smilesmilesmilesmile(.sunt disperata

Publicitate

loading...

#6 2007-07-16 14:01:15

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

in primul rand editeaza mesajele ca altfel primesti warn...in al doilea s ar putea sa fi o raceala...dar nu avem cu sti sigur...in al treilea eu una merg la d na doctor Rodica Negrini...are cabinetul pe str Teatrului nr 10 mi se pare...si o gasesti dupa ora 4...dar e nevoie de programare inainte si n am numarul de la cabinet...

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-07-16 14:01:45)

happy with him...inlove with him...puss

#7 2008-05-23 12:17:53

bla_bla_bla_
Membru
Inregistrat: 2008-03-03

si eu am oarecum aceeasi problema legata de anticonceptionale.iau yasmin de 6 luni. la inceput mi-au mers bine.adik insemnand primele 2 sau3 luni.adik am vazut k menstra mi se diminuase durerile menstruale erau din ce in ce mai reduse, toate bune si frumoase.numai k apoi nu mi-a mai venit normal.adik am avut niste sangerari care constau in pete maronii si cheaguri care m-am tinut 2 sapt. au inceput in perioada cand ink mai luam pastile si au incetat cand am inceput urmatoarea folie.am inteles k nu e un lucru grav si k aia a fost menstruatia mea. apoi am unit 2 folii.akm sunt in pauza numai k de vreo sapt la fel imi curg niste pete maronii. oare n-o sa-mi mai vina si petele astea sunt menstra mea? nush mi se pare km aiurea. de la 4 absorbante pe zi akm doar o picatura toata ziua? si de la 4,5 zile cat ma tinea inainte akm 2 saptamani?

#8 2008-05-23 12:19:35

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

petele alea is din cauza ca ai unit 2 folii. eu zic ca ar trebui sa mergi la dr sa ti le schimbe daca spui ca menstra ta e cu cheaguri

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.