|
Nu esti logat.
Am 40 de ani, ce metoda contraceptiva credeti ca ar merge?#1 2008-05-23 19:29:57
Am 40 de ani, ce metoda contraceptiva credeti ca ar merge?As vrea sa ma ajutati sa-mi formez o parere cat mai documentata, o sa-mi fac analize, un control si un nou test Pap si vreau sa discut cu medicul in cunostinta de cauza. Simt nevoia sa renunt la prezervative si as incerca conceptionale orale, dar stiu ca la varsta mea nu prea mai sunt recomandate. Ce credeti? Offline #2 2008-05-23 19:32:20
Re: Am 40 de ani, ce metoda contraceptiva credeti ca ar merge?depinde de problemele de sanatate si stilul de viata...de aceea e indicat sa mergi sa vb cu un medic de planning...in principiu se pot lua chiar daca ai 40 de ani happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-05-23 19:42:56
Re: Am 40 de ani, ce metoda contraceptiva credeti ca ar merge?
cred ca sunt recomandate daca nu ai probleme de sanatate...asadar mergi la un medic de planning si discuta despre asta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-05-24 11:09:47
Re: Am 40 de ani, ce metoda contraceptiva credeti ca ar merge?Multumesc:) Offline #5 2008-05-24 12:11:16
Re: Am 40 de ani, ce metoda contraceptiva credeti ca ar merge?cu placere happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|