|
Nu esti logat.
Ma puteti ajuta? Va rog.#1 2008-05-20 11:32:40
Ma puteti ajuta? Va rog.Ciao !!! As avea nevoie si eu d ajutor deoarece sunt foarte speriata si nush c sa fac. Problema este ca vineri , cel tarziu sambata asta trebuia sami vina ciclul si e deja marti si nici urma. Mi-am inceput viata sexuala da de fiecare data am folosit prezervativ si el ejacula in afara deoarece eu sunt inspaimantata de ideea sa ejaculeze in mine chiar daca foloseste prezervativ. Si acum intrebarea. Este normal sa imi intarzie ciclul chiar daca inainte aveam un ciclu regulat?Este prima data cand mi se intampla sa intarziere si sincer am inceput sa ma gandesc la ce este mai rau. Va rog sa imi dati un raspuns. Offline #2 2008-05-20 11:37:16
Re: Ma puteti ajuta? Va rog.Nu pot sa iti ofer o parere avizata, dar uneori se mai intampla. Poate ai racit, poate e doar o dereglare. Nu trebuie sa intri deja in panica dar oricum trebuie investigat de ce s-a intamplat asta. Daca tot nu iti vine fa un test de sarcina in prima faza(dar pt un rezultat corect trebuie sa treaca 14 zile), iar daca situatia se rezolva mergi totusi la un control pentru a te asigura ca e totul ok. Enjoying every aspect of life... Offline #3 2008-05-20 11:38:41
Re: Ma puteti ajuta? Va rog.Alinutza, daca nu vine pana sambata, ceea ce nu cred, daca zici ca totul a fost protejat, fa atunci un test. La 7 zile de intarziere o sa fie concludent. #4 2008-05-20 11:53:34
Re: Ma puteti ajuta? Va rog.Ms pentru ajutor. Sper sa nu fie nici o problema. Si da totul a fost in regula. Nu sa intamplat nimic at care sami dea d gandit. Offline #5 2008-05-20 11:54:16
Re: Ma puteti ajuta? Va rog.poate intarzie din cauza stresului Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#7 2008-05-24 12:51:40
Re: Ma puteti ajuta? Va rog.Ms pentru toate sfaturile p care mi leati dat.Am scapat.Este totul O.K.Cred k a fost doar o dereglare mai ales din cauza stresului k se apropie bacalaureatul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|