|
Nu esti logat.
Alfabetul japonez. cum va keama ? :)-3#39 2008-05-25 12:49:51
Re: alfabetul japonez. cum va keama ? :)
Si pe mine tot asa Mie si Alexandra mi se pare un nume lung, dar Katakunakatoteshika... A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #40 2008-05-25 19:40:14
Re: alfabetul japonez. cum va keama ? :)kitakitomika Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #41 2008-05-25 19:47:15
Re: alfabetul japonez. cum va keama ? :)tekutakika Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|