homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat de multe le trecem cu vederea?-2

#20 2008-05-25 19:38:41

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

Re: Cat de multe le trecem cu vederea?

Eu nu prea am ce sa ii reprosez, desi ii tolerez destul de multe, insa de multe ori ma pun si in locul lui si ii dau dreptate pt o reactie care initial m-a deranjat. Nu prea pot tolera ca se mai uita dupa alte fete, chiar daca eu stiu ca EU sunt prietena lui. Nu pot, sunt prea geloasa... Rea boala... Rea...

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#21 2008-05-26 12:02:57

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

nu am patit asa ceva cu el..sa fie neserios,dar daca ar face asa ceva vreodata nu as trece cu vederea,nu sunt toleranta deloc tongue

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#22 2008-05-26 13:50:04

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

kiddow a scris:

trebuie sa va vedeti si nu apare(evident nici nu anunta), chestii de genul asta. Voi cum procedati in situatii ca astea si cat de multe astfel de chestii le puteti tolera??

asta e de netrecut cu vederea...se intimpla o singura data(daca se intimpla)...a doua oara nu mai are ocazia...fara scandal...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.