|
Nu esti logat.
Hello#1 2008-05-26 09:08:16
HelloAm si eu o mica problema, am fost la doctorita meu de familie si i-am spus ca in timpul menstruatiei imi este foarte rau: in prima zi nu pot manca si bea nimic pt ca vomit, nu pot sta in picioare si ma tine 7 zile, raspunsul ei a fost ca ea crede ca am chistrui ovariene si ca trebuie sa ma duc la medicul ginecolog. De aici incepe mica mea problema, eu nu mai sunt virgina de putin timp...si stiu ca la astfel de controal medicul ginecolog introduce degetele in vagin si examineaza, poate sa-mi puna diagnosticul si prin alte metode? Daca da care sunt acelea, eu ma gandeam la o ecografie... Offline #2 2008-05-26 09:09:19
Re: Hellopai ca s avada daca ai chisturi ar trebui sa iti faca o scografie... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-05-26 17:04:48
Re: Hello
si ce daca introduce degetele in vagin care e probl? nu-i va spune mamei tale ca nu mai esti virgina datorita confidentialitatii doctor-pacient. si, poti si tu sa-i spui, eventual, ca nu vrei ca mama ta sa afle acest lucru. eu am facut asa la 18 ani, cand am fost la urgenta pt apendicita. am fost trimisa la consultatie si la gineco si doctora si asistenta au scos-o pe mama afara din prima Offline #4 2008-05-26 17:09:33#5 2008-05-26 22:14:36
Re: HelloDa are ceva daca il rog sa nu introduca degetele? Il rog fumos sa fac o ecografie si gata, pot? Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-26 22:17:46
chisturile se vad doar la ecografie. daca tu chiar nu vrei acum un control ginecologic, ii spui ca esti virgina si gata. dar la un mom dat, tot va trebuie sa faci si controlul ala... Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-26 22:18:05) Offline #7 2008-05-27 00:52:44
daca medicul insista sa-i faca control ii va face un tuseu rectal oricum...mai bine zice adevarul de la inceput... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-05-27 08:58:39
Re: HelloOk, multumesc mult! V-am pupat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|